Нана отиде в Израел и призна какво я е спасило... СНИМКА

Нана отиде в Израел и призна какво я е спасило... СНИМКА

Тв водещата Нана Гладуиш, която премина през истински ад покрай болестта, вече е свеж, усмихнат и енергичен човек. Наскоро тя посети любимия си Израел, но този път като турист, а не като пациент, както беше в годините досега.

Преди Нана се лекуваше в Тел Авив, а към днешна дата е там, за да наблюдава играта на сина си на тенис турнир.

"Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив - моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред… и се наслаждавам на настоящето. За първи път на въпроса при паспорта проверка: "Какъв е повода за пътуването ви?", не казах "лечение", а "синът ми идва за тенис турнир". Ура! Доживях", сподели Нана в своя Инстаграм профил.

Ето я 47-годишната Нана Гладуиш по бански СНИМКА 18+ 

Докато е в болницата, тя преживяла истинско чудо пo Великден, и то не къде да е, а в Ерусалим, до Гроба Господен. Телевизионерката чакала резултати от диагностика, след като за първи път се сблъскала със страшната болест. В България сериозно я уплашили и тя потърсила второ мнение в Израел. Тогава и за първи път оставила за дълго време детето си, което било само на две години, и раздялата я съсипвала. 

Съвсем резонно се чувствала на дъното, унила и без всякакъв тонус, затова мъжът й й организирал екскурзия в Ерусалим с друга група туристи, като дори наел гид за Светите места. Отишли на Божи гроб, точно по Великден. 

Нана Гладуиш: Не съм загубила апетит към живота! Нямам намерение да...

"Беше студено и ветровито, аз треперех не само от студ, но и страх. И аз, и съпругът ми се молихме за някакъв знак, че има надежда. Излязохме от църквата на божи гроб, вече бе изгряло слънце и точно тогава върху нашата група падна нещо", спомня си тя.Гидът го вдигнал и подал на българката, която видяла малка фигyрка на Дядо Коледа, който бил част от украсата, сложена още по Рождество около църквата и после забравена. Паднал точно пред краката на Нана, която чакала спасение от рака и тя приела това като знак свише. Татко ми обожаваше Коледа. След като се върнахме, си дадох сметка, че случката с мен в Ерусалим е станала на 15 март, когато родителите ми са сключили брак. Точно този 15 март започна със студ, но завърши със слънце, разказа преди седмици Нана през сълзи и показа малката коледна играчка за първи път пред зрителите на "На кафе"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Писна ми

Писна ми 17.05.2022 14:17

от тази. Само тя ли е болна от рак? Да се лекува, да си трае и даже да отива да си живее при еврейчетата, като толкова ги обича. Ако не бяха парите на мъжа й, щеше да се лекува друг път. Колко хора си отидоха от бедност.

Израелска болница

Израелска болница 17.05.2022 20:34

Стига си правила реклама на израелската болница.Стига с този измислен рак.

НАПРОТИВ

НАПРОТИВ 18.05.2022 5:25

Нана е готина ,известна е и няма нищо лошо,че се държи по този начин.... По-важното е,че се е излекувала и е добре..... Да е жива и здрава още дълги години.....!!!!

Шер

Шер 18.05.2022 8:35

Маце карай по полека, стига с това изхвърляне защото от любимка да не станеш най намразена. На българина малко му трябва.

Правец

Правец 18.05.2022 12:13

Тая коза лъже и ще и го набие които требе. Отвратителна е.

Ахил

Ахил 18.05.2022 14:25

А на толкова хора съсипа живота. Даже и убиха един човечец заради нея....да гори в АДА

Никой ,дето няма право да се възмущава

Никой ,дето няма право да се възмущава 18.05.2022 20:07

Леле,колко злоба...не е добър съветник

Не знам

Не знам 19.05.2022 7:59

В водеща в съдебен спор е по къси панталонки!Това ли е пример за уважение на институциите? Подиграва се на бедните хорица които намират за това предаване. Заради това което е преживяла би трябвало да е по смирена!

Ваня

Ваня 19.05.2022 15:29

Благословена бъди Нана ! Радвам се за теб , че успя да преодолееш тази коварна болест .