Мон Дьо заговори за Милен Цветков и разкри, че мечтата му е била да... СНИМКИ

Мон Дьо заговори за Милен Цветков и разкри, че мечтата му е била да... СНИМКИ

Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, направи куп признания пред последователите си в Инстаграм. Култовият водещ заговори за Милен Цветков и коя е била мечтата му. 

Оказа се, че Мон Дьо се възхищава единствено и само на Милен Цветков като журналист и е имал огромното желание да работи с него. Съдбата му се усмихва и той има тази привилегия. 

Наред с думите ми за покойния журналист Милен Цветков, който бе брутално блъснат в колата си, докато чака да светне зелен сфетофар, Мон Дьо разкри и доста пиперлива подробност около личния си живот. 43-годишният репортер призна, че си е присадил коса, по подобие на Ваня Джаферович, Ники Станоев, фолк певеца Крум, Даниел Петканов и т.н. 

Той е решил да покаже новата си грива час след половин година, а дотогава зрителите ще го виждат с шапка. Тези признания той направи в Инстаграм, след като подтикна последователите си да му задават въпроси. Така те научиха какво го е направил добър журналист, как се подготвя за интервюта, с кого не би искал да се среща, какви храни не обича и т.н./show.blitz.bg


 

 

 

  

Коментирай