Мистерията с Монна се заплита! Ето кои риалити звезди и инфлуенсъри я търсят под дърво и камък

Мистерията с Монна се заплита! Ето кои риалити звезди и инфлуенсъри я търсят под дърво и камък

Най-известното име напоследък в социалните мрежи е Монна и само за една седмица успя да накара всички да говорят за нея. А всъщност никой не знае коя е тя. 

Много популярни мацки у нас отправят любопитни въпроси, свързани с Монна, но не издават повече подробности. Именно те я превърнаха в най-горещото и коментирано име, а версиите "коя е Монна" се множат с всеки изминал ден. 

Въпросите с името на Монна станаха вайръл в социалните мрежи. Първи за нея оповестиха Елизабет и Габриела от "Игри на волята", а към тях се включи и Сюзън от същия формат. 

Няколко дни по-късно положението с Монна в социалните мрежи е взривоопасно. Вместо да се разкрива истината за нея, тя се заплита все повече. Редица родни риалити звезди и инфлуенсъри задават въпроси за Монна и по всичко личи, че те са наясно с истината. 

Певицата Паулина от "Игри на волята" попита последователите си дали искат да пусне лайф с Монна. Инфлуенсър на годината за 2021 Еми Иванова пък написа, че Монна е спукала гума и търси някой да й помогне. Модната инфлуенсърка Джан Христова също има история с потайната Монна. Какво свързва Монна с всички тези красиви и известни жени?! Това е въпросът, който вълнува всички от няколко дни насам. 

 

Моделката Василена пък реши да й търси мъж, който трябва да е "красив, умен и забавен". Сюзън от "Игри на волята" пък й се ядоса, че не се е явила на тренировка. Карина Илиева от "Къщата на инфлуенсърите" стресна всички с въпроса си: "Вие разбрахте ли какво стана с Монна" и сега всички тръпнат да научат какво следва. Поп фолк певицата Биляниш също се интересува "какви ги върши Монна". 

 

Постовете и сторитата на мацките взривиха публичното пространство и все повече хора се чудят какво се случва и кога самоличността на Монна ще стане достояние на всички. /show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 30.08.2022 19:09

В наша държава Инстаграм, Фейсбук и жълтата преса се използват главно от златотърсачки и к.у.р.о трошачки. И тази търси някой принц да и запълва дупките и по възможност да е милионер, кво друго да търси?