Мисис Свят Трансконтинентал – 2019 стана булка със синовете си

Мисис Свят Трансконтинентал – 2019 стана булка със синовете си

Д-р Полина Паньова украси новия брой на популярно списание. И макар че темата е „зима”, както ще се убедите, кадрите са изключително горещи.

Красавицата е избрала да позира със синовете си Любомир и Владимир. Д-р Паньова е една от най-красивите българки. Тя е носителка на титлите „Мисис България 2018”. През лятото на 2019- а, донесе на България короната от един от най-престижните световни конкурси, „Мисис Свят Трансконтинентал – 2019”, както и награда за най-интелигентна участничка.

Красавицата представи корицата и в ефира на БНТ, където блестеше неотразимо в булчинска рокля и короната на „Мисис Свят Трансконтинентал”. На най-голямото сватбено изложение в България, което се проведе преди дни и бе посетено от над 5000 души, освен като модел, д-р Полина Паньова представи и продуктите на най-голямата фирмата за красота, чийто главен лекар за България е от няколко месеца.

Полина Паньова е доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика. Амбициозната красавица е родена в Карнобат и се гордее с това. Тя обича да казва: „Ако жена ще спаси България, защо това да не съм аз?”. И е превърнала тази фраза в свое кредо. „За някои това може да звучи като клише, несериозно и дори смешно, но за мен е верую и аз съм посветила цялото си време именно за тази кауза. Знам, че красотата е мощно оръжие и аз ще го използвам”.

И казаното от Поли не са само празни приказки на една красива и успешна жена, а думи подплатени с много труд. Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър. Владее пет езика./show.blitz.bg

Коментирай