"Мисис България Вселена" Валери Стефанова с ужасен спомен от Китай СНИМКИ

"Мисис България Вселена" Валери Стефанова с ужасен спомен от Китай СНИМКИ

Актуалната ни "Мисис България Вселена" Валери Стефанова е преживяла истински културен шок преди две години, когато й се налага да пътува до Китай, където да живее в продължение на шест месеца.

Поводът красавицата да се озове в азиатската страна през 2018 г. бил бизнеса на мъжа й, а година по-късно, както знаем, в китайския град Ухан избухва коронавирус пандемията, която продължава и до ден днешен. Дали тогава в страната е върлувал вирус обаче, можем само да гадаем.

"Мисис България Вселена" Валери Стефанова стана и "Бизнесдама на годината" ВИДЕО

Факт е, че когато Валери и мъжът й се прибират след шестмесечния престой в Китай, са леко настинали, но го отдават на смяната на климата и градусите.

"Мисис България Вселена" Валери Стефанова: Мечтите се сбъдват, ако ги преследваш

Това, което Валери открива в мрежата от мястото, където е живяла шест месеца, е толкова потресаващо, че не се нуждае от коментар. Условията на живот са повече от мизерни, а за чистота не може и да става дума.

Първоначалните очаквания за разнообразните традиции и колорит на страната, които миската ни имала, били разбити на пух и прах. "Меко казано не ми хареса този престой в Китай. Там не е за европейци. Мръсно и мизерно е, а хората никак не са дружелюбни към бели хора.

Бяхме отседнали в 5-звезден хотел, а точно срещу него беше гето. Повръщала съм по пътя заради тежката миризма от ресторантите наоколо. Веднъж си поръчахме в едно от заведенията храна и ни донесоха бонус - супа. Супата представляваше чиста вода, в която плува пилешки крак", връща лентата назад Валери Стефанова, която днес избягва да си спомня за този период и предпочита да радва феновете си от профила си с красиви гледки./show.blitz.bg

 

Коментирай