Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова отваря широко сърцето си за другите

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова отваря широко сърцето си за другите

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова не спира да ни омайва не само с невероятната си красота и натуралния си сексапил, но и с доброто си сърце.

Напоследък миската е решила да се занимава с благотворителност и да помага на нуждаещите се. Михаела бе специален гост на благотворителния коледен базар, който се проведе на 15 декември.

Базарът бе организиран от Мисис България 2018 Яна Средкова и бе под надслов „Подари Коледна вечеря на възрастен човек в нужда“. На събитието присъстваха много известни българи, но най-силно впечатление направи именно Михаела.

Новата Мис Плеймейт се пусна гола от леглото СНИМКА 18+

Тя беше заложила на ежедневна визия от блузка и дънки, но дори така тя не можеше да скрие сексапила, който извира от нея. Естествената ѝ красота бе подчертана от липсата на какъвто и да било грим. Михаела сияеше, раздавайки добро. Въпреки че се появи към края на базара, плеймейтката купи много неща и дари голяма сума пари за каузата.

Тя сподели, че в момента участва в няколко благотворителни кампании и призова всички да правим добро и да си помагаме. Една от каузите, с която се е ангажирала красавицата, е подкрепата на талантливи деца и младежи. Михаела каза, че именно те са бъдещето на България и затова не трябва да пестим средства, за да им помагаме. Красавицата не спира да ни изненадва и да ни кара все повече да се влюбваме в нея.

Миналата седмица тя участваше в хитовото предаване по Нова ТВ „Черешката на тортата“ и отново впечатли всички – и гостите, и публиката. Ястията ѝ видимо бяха много вкусни и разнообразни, а тя самата се беше погрижила за забавлението на гостите си. Михаела бе по-красива, по-забавна, по-мила и по-старателна отвсякога. Едва ли има някой, който не би бил щастлив да е в нейната компания./show.blitz.bg

Коментирай