"Мис България 2018" ще е водеща на "Мис Влас" (СНИМКИ)

"Мис България 2018" ще е водеща на "Мис Влас" (СНИМКИ)

Последната коронована красавица Теодора Мудева за първи път ще влезе в ролята на водеща. "Мис България 2018" ще презентира на сцената в три тура участничките в надпреварата за короната на "Мис Влас" тази неделя от 23 часа.

Красавиците ще дефилират в роклички на 7 звездното шампанско от известна марка, в бански костюми, съчетани с ултра луксозни шалове и шикозни официални рокли.

10-те участнички ще бъдат оценявани от звездно жури в състав - гостът от Холивуд - Калифорния Зий Ребело, който е продуцент на предаването "Темида - цената на истината", "Мисис България" Станислава Андреева, топ моделът Миглена Николова, лицензиантът на "Мис България" Ирина Папазова, мениджърката на "Интермоделс Бургас" Ваня Маринова и тв водещата Нина-Никол Хамилтън.

Гласуваме за София Паскалева - нашата представителка на Mrs. Top of the World

За настроението на гостите между туровете ще се погрижи хаус вокалистката Нелита.

Всички участнички ще получат изискани подаръци, както и първокласно вино, а победителките ще си тръгнат с луксозни часовници, рокли и ваучери от една от най-нашумелите напоследък фитнес центрове, изискана вечеря в хитов ресторант, уикенд почивки и много други изненади.

Волейболистка стана "Мис Асеновград", а Петя Буюклиева пя в дует с кмета! (СНИМКИ)

Финалистката от "Мис Влас" ще получи и право на участие в националната надпревара "Мис България" в края на годината./show.blitz.bg

Коментирай