Мегз качи 20 кила и стана неразпознаваема СНИМКА

Мегз качи 20 кила и стана неразпознаваема СНИМКА

Миглена Каканашева - Мегз и тази година на Хелоуин изненада с интересни снимки, минали през специална програма за обработка. След акто миналата година шашна всички с бременно коремче, тази година реши да се покаже като дебела жена. 

Дизайнерката и нейният нов фитнес инструктор показаха отрупана маса с лакомства, а също така и с вредни тестени неща. Двамата се заканиха, че ще изядат всичко.

По-късно споделиха и кадър, който уж изобразява преяждането със сладки и вредни храни, които водят до качването на килограми. По този начин Мегз иска да вдъхнови младите да се хранят здравословно и да внимават какво слагат в устата си. И като ако прекалят - резултатът ще е този. 

Самата Мегз се хвали със стройна фигура, но освен ген, тя залага на хранителен и тренировъчен режим. Отскоро тренира в залата и с инструктор, който се оказва доста стриктен и не позволява на Каканашева никакви прегрешения. 

Някои заподозряха, че мъжът до Мегз не е новият й фитнес инструктор, а новото й гадже. Със сигурност дизайнерката скоро ще каже каква е истината и ще се опита да извлече максимално позитивите от познанството си с красавеца./show.blitz.bg

Коментирай

Васко

Васко 04.11.2020 21:52

И в двата варианта си е грозна! Виж тоя може да го бодна отзад.

validation.min.string

validation.min.string 04.11.2020 22:13

Споко! И това (качването на 20 и повече кила) ще стане!

Мария

Мария 06.11.2020 6:22

Тая как може така да се гаври с пълните хора. Комплексарка

???

??? 06.11.2020 8:06

Хелуин няма общо с българските празници. Само празноглав може да се гаври с храна и дебелота....като кокошката от снимката