Мария Силвестър остана без работа и веднага се... СНИМКИ

Мария Силвестър остана без работа и веднага се... СНИМКИ

Мария Силвестър остана без работа заради свалянето от ефир на тв предаването "Бригада нов дом". Актрисата се изявяваше още и като водеща на рубриката "10-те най" в съботното шоу "Мармалад", което обаче, също отпадна от програмата на bTV в края на март. 

Въпросът с какво се занимава от тогава синеоката тв водеща със сигурност вълнува последователите й в социалните мрежи. За момента тиражираните информации са, че Мария е в трескава подготовка за чисто нов проект, посветен на науката и предназначен за "Ютюб" платформата. Слуховете редят, че предстои да я видим и в ново предаване за пътешествия, но само като гост.

Мария Силвестър се раздели с младото си гадже СНИМКИ

Иначе актрисата няма постоянна работа, поне за момента и не е ясно как свързва двата края. От време на време има рекламни ангажименти като модел, но едва ли това решава финансовия въпрос. В един момент брюнетката беше решила да пише книга за духовното, но такава засега не се е появила на пазара.

Мария Силвестър зашемети в този вид СНИМКА

Сега Силвестър се е посветила най-вече на 14-годишния си син Давид и на личностното си усъвършенстване. Признава, че ходи на психотерапия и е много доволна от постигнатите резултати. 

Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя много за личния си живот. В продължение на година и половина тя поддръжаше връзка с няколко години по-младия от нея Михаил Пенев, но двамата вече не са двойка, защото се разделиха./show.blitz.bg