Мария Бакалова хвана самолета за Ел Ей, а Мила Роберт и Месечков я... СНИМКА

Мария Бакалова хвана самолета за Ел Ей, а Мила Роберт и Месечков я... СНИМКА

Мария Бакалова се поглези с някои родни звезди в изискан италиански столичен ресторант, малко преди да отлети обратно за Ел Ей. Младата актриса, която вече има световна слава, бе заедно с майка си Румяна, а компания им правеха Мила Роберт, Наско Месечков и съпругата му Кремена и щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски - Ива Софиянска-Божкова.

С много усмивки, хубава храна и голяма приятелска компания първата българска актриса с номинация за "Оскар" Мария Бакалова бе подобаващо изпратена за Лос Анджелис.

Мария Бакалова превъртя съвсем, разкри за неподозиран психологически проблем

"Последна вечеря преди полета", написа Месечков под кадъра. Именно на танцьора Бакалова даде първото си интервю за годината, което бе за специализирано медицинско издание и се състоя под редакцията на Софиянска, която пък по-късно участва и в екипа по заснемането на още една фотосесия на екранната Тутар за българско списание.

"Славата не главозамайва, ако си стъпил здраво на земята. Това зависи много от възпитанието на родителите и от приятелите", каза Бакалова и шеговито добави, че въпреки популярността й, феновете в Холивуд не я разпознават, защото всички ходят с маски. "Аз живея в Лос Анджелис – един от минусите там е, че няма много паркове. Движиш се предимно с кола. Всички се движим наоколо с маски и е трудно някой да те разпознае. Хората са разбиращи. Нормално е с такава професия да те разпознаят – казват ти "здравей" и си пожелавате хубав ден", сподели тя.

Изненада! Мария Бакалова и Денис Теофиков се оказаха... СНИМКИ

"Смяхме се, разговаряхме, прекарахме едни страхотни интензивни дни, но дойде моментът, в който Мария Бакалова трябва да тръгне отново по своя звезден път, а именно към Ел Ей", написа от летището Месечков, който до последно бе с актрисата на българска земя, а по-късно и самият той излетя за Дубай, пише "Монитор".

Ето в какъв лукс живее Мария Бакалова СНИМКА

Малко преди да потегли обратно към Града на ангелите Бакалова се наслади и на разходка из плажовете на Созопол. Облечена в тениска на AC/DC, за която получи комплименти от последователите си, бургазлийката позираше на брега на любимото си Черно море. В социалните мрежи Бакалова не пропусна да отбележи, че преди да стъпи върху пясъка се е разходила из Стария град в Созопол.

Междувременно стана ясно, че филмът с нейно участие Bodies, Bodies, Bodies, е получил възможност да участва в престижния фестивал Сънданс. Форумът, който ще стартира до дни – на 20 януари, е поканил компанията A24 да представи филма си с българката. Въпреки това студиото е отказало заради виртуалния начин на провеждане на фестивала, съобщава изданието IndieWire. Освен Бакалова в Bodies, Bodies, Bodies се включват още актьорите Амандла Стенбърг и комикът Пийт Дейвидсън, който през последните седмици се прочу и като младото гадже на Ким Кардашиян./show.blitz.bg

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 14.01.2022 17:13

Гледах 2 филма с нея, български...В единият, дето щеше да се самоубива, горе долу добре. В рокерският - аматжорска история. За 2-3 години да е надобряла много.. не ми се вярва. Ма какво ли ранирам...от кино.

........па

........па 17.01.2022 13:35

В тази компания само Мария относително е звезда.Останалите никакви не са.