Марги Хранова и Гуна Иванова разплакаха Хисар (СНИМКИ)

Марги Хранова и Гуна Иванова разплакаха Хисар (СНИМКИ)

Примите на естрадната и народната музика Маргарита Хранова и Гуна Иванова бяха гвоздея на програмата при откриването на едномесечните празници в Хисар.

Двете дами бяха част от концерта на представителния ансамбъл на състава на въоръжените сили на Българската армия.

Марги Хранова се яви на сцената с ярко червена туника, усмихната и лъчезарна и изпълни някои от хитовите си песни. Разбира се, след всяко изпълнение бе заливана от дълги аплодисменти.

Гуна Иванова също бе облечена много красиво - с богато украсена от мъниста и ширити рокля в цвят на лавандула, с голяма цепка, по която мъжете в залата, въпреки възрастта на славея на народната музика, ахнаха.

Двете магнетични певици успяха дори да разплачат стотиците си почитатели, които не спряха да ги аплодират и искаха още и още.

Син на партиец искал за жена Марги Хранова

На сцената, освен Марги Хранова и Гуна Иванова, се изявиха още Гюнай Чалъков и дуетната му половинка Емилия Валенти, те също се радваха на безспирните овации на хората.

След концерта Маргарита Хранова сподели, че Хисар е любимият и зелен град, отдавна и открила тишината и спокойствието в него и често събира сили и отдъхва в курорта./show.blitz.bg

Коментирай

смс

смс 07.06.2019 14:00

тия на погребение ли са пяли.На хората им се реве и без тях............