logo

Лейди Би си намери мъж в парка и секна 6-годишна секс суша СНИМКА

Лейди Би си намери мъж в парка и секна 6-годишна секс суша СНИМКА

Скандалната певица Лейди Би винаги може да поднесе голяма изненада за себе си, която да е толкова невероятна, че дори феновете й едва да й повярват.

Наскоро стана ясно, че изпълнителката е имала секс суша от цели 6 години и едва наскоро е променила ситуацията. "Да, вярно е, че шест години изкарах без мъж, но никой не ми вярва", признава брюнетката. И добавя:

"Като ме видят по участия как се вихря и им се струва абсолютно нереално да е така", каза пред "Телеграф" Лейди Би, която това лято наистина се вихреше по морските заведения само по лепенки на зърната.

Броени дни след обявяване на извънредното положение в страната, 40-годишната изпълнителка си намерила мъж, с който щедро наваксали пропуснатите секс изживявания. Срещнали се в парка. "Той ме опозна такава, каквато съм в действителност и на него не му пречи моето име и моята работа, а ме разбира. Спечели ме с доброто си сърце и с това, че обръща страшно много внимание на децата, както на сина ми Крис, така и на собственото си дете"./show.blitz.bg

Коментирай

Стамат

Стамат 17.09.2020 11:14

6 години са ръчкала с гумения Джо и ся са чуди как да са намести

БАЙ ИВАН

БАЙ ИВАН 17.09.2020 12:50

ТОЗИ ДЕТО И РАЗТВОРИЛ КРАКАТА СЕ КАЗВА БАТ СТОЙКО НЕНЧЕВ ОТ ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК.

Гошко 5а

Гошко 5а 19.09.2020 11:02

На тази леля отдавна са и разтворили краката даже не могат да ги съберат с менгеме. А тия приказки за 6 г. да ходи да ги разправя на някой с Даун.

запознат

запознат 19.09.2020 18:58

Някои ги намират на околовръстното този я е намерил в парка. Иначе в статията е допусната грешка искала е да каже "шест часа изкарах без мъж".