Лепа Брена иска 2 млн. евро за дома си СНИМКА

Лепа Брена иска 2 млн. евро за дома си СНИМКА

Сръбската музикална легенда Лепа Брена и съпругът й – бившият тенисист Слободан Живойнович, са решили наскоро да продадат своята луксозна вила, пише македонският сайт Хит Портал.

Те живеят в местността Бежанийска коса в Белград от дълги години, но изглежда искат да я сменят.

Цената, която новият собственик ще трябва да плати за вилата, е 2 милиона евро. Това е сумата, която преди време самата певица обяви в свое интервю, когато я попитаха срещу колко би се разделила с дома си.

Къщата има голямо значение за музикалното семейство, в което и единият от синовете на певицата Стефан Живойнович я наследи на сцената, а пък доведеният наследник от първия брак на спортиста Филип Живойнович взе за снаха младата изпълнителка Александра Прийович.

Голямата фамилия пази много хубави спомени от съвместния си живот, а единственият лош спомен е отвличането на Стефан като дете. С него обаче живеят години наред и не това е главната причина за желанието да се разделят с мащабната постройка. Децата им вече пораснаха и всеки от тях хвана по пътя си, затова Брена и Боба искат да я сменят с някоя по-малка, в която да живеят, пише "Телеграф".

Филип е единственият от тримата, който официално се ожени преди 2 г., а миналата пролет направи звездата баба. Преди броени дни той имаше рожден и по този повод получи от половинката си тузарски часовник „Ролекс“ с диаманти за 25 000 евро. Средният син Стефан пък се покри от социалните мрежи след новогодишното си участие, а преди броени дни даде интервю за сръбския „Телеграф“, че приключва музикалната си кариера и се отдава на бизнес и иска да се оттегли от медийното внимание. Засега най-малкият му брат Виктор все още не се е скрил от светлините на прожекторите и показва снимки с гаджето си в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай