Кучето на Капанов стана принцеса в Англия! (СНИМКА)

Кучето на Капанов стана принцеса в Англия! (СНИМКА)

Стилист Капанов от години засвидетелства любовта си към животните. И постоянно потвърждава това. Той се грижи от години за любимото си куче Цезар, двата папагала Коко и Божидар и една котка, но това съвсем не му пречи да помага и на много бездомни животинки.

Едно от тях вече е далеч от България и живее като истинска принцеса.

„Това е кучето, за което се грижех. Бездомно. За щастие попадна на добри хора и сега е в Англия. Новият собственик се обръща към нея с „принцесо”, пояснява Капанов, публикувайки снимка на красиво черно женско куче в личния си профил в социалната мрежа, за което се е грижел активно през последните месеци.

И добавя с усмивка: „Много интелигентно куче. Сега ще научи и английски език. Познаваше колата от един километър и скачаше щастливо”.

Разбира се, под публикацията на Стилист Капанов заваляха за секунди одобрителни коментари. „Вие сте един наистина благороден човек с голямо и добро сърце”, гласи един от тях.

Стилист Капанов осиновява лисица! (СНИМКА)

Припомняме, че в началото на годината Капанов спаси и лисица, която била прегазена на пътя, по който той се движел. Направил всичко възможно животинката да получи бърза и своевременна медицинска помощ./show.blitz.bg

Коментирай

Холидей

Холидей 19.03.2019 14:32

Прекрасен Човек!Да е жив и здрав!