Крум Савов минал през много тежък период на недоимък

Крум Савов минал през много тежък период на недоимък

Крум Савов се дразни на писанията, че е роден в Перник. Дори в Уикипедия в биографията му е вписан за родно място градът на винкела. Всъщност журналистът е родом от София и се гордее с това.

Не крие, че да си роден в столицата определено е един плюс в старта на живота. "По никакъв начин не мога да се оплача, че съм се родил с някакви липси. Идвам от нормално семейство на инженер и медицински работник, нормален произход”, признава той.

Във времето на социалистическия морал го учили, че пари е мръсна дума и стремежът ъм консуматорски начин на живот е неморален и не отговаря на социалистическите критерии. И не обръщал сериозно внимание на материалните нужди.

Много труден период при него настъпва, когато твърде млад остава без родители. „Нямах подкрепа от братя, сестри или богати роднини. Тогава минах през сериозни перипетии. Чак да мизерствам – не, но един недоимък с всичките му симптоми – да си продавам дрехите, да се храня оскъдно и еднообразно, да се боря да оцелея”, признава той.

Спортният журналист се смята за силен мъж, но пък признава, че често си позволява да плаче. „Не се притеснявам от мъжките сълзи, когато са предизвикани от нещо, което би стегнало на всеки гърлото. Не виждам проблем да плача, когато ме е докоснала някаква емоция, от която не се срамувам, че я имам. Не говоря да се отиде в другата крайност и да се превърнем в един Тити Папазов, но няма нищо немъжествено или проява на твърд характер, ако от щастие или разочарование ти потекат сълзите. Минавал съм през такъв тип емоция”, открива душата си Крум пред наш репортер./show.blitz.bg

Коментирай

ФИЛИП

ФИЛИП 12.02.2019 11:09

КРУМ САВОВ, Е С НАЙ ГОЛЯМИЯ ЖАКПОТ В ЖИВОТА А ТОВА Е НЕГОВАТА СЪПРУГА ТОВА НЕ Е МАЛКО.

Daniela

Daniela 12.02.2019 20:12

Да не забравяме, освен жената прекрасна, е богат и щастлив и с децата - Крум младши и Катрин, близнаци!

Беляев

Беляев 13.02.2019 18:26

Жакпота си е добро нещо, но жалко за жакппута. Трябва много да се е намразило това сладко създание, за да се ожени за тозикпасавец. Разправят, че бил диабетик, а лекарите казват, че пропускат достатъчно кръв до определени честа. Иначе да са живи и здрави децата и жената.