Кръстю Лафазанов се разплака в ефир и направи много тежко признание

Кръстю Лафазанов се разплака в ефир и направи много тежко признание

Актьорът Кръстю Лафазанов се разплака пред Деси Банова и заяви, че още не може да преживее смъртта на съпругата си. След като тя си отиде от този свят, той не е същият човек и усеща, че губи почва под краката си. 

За първи път си позволява да говори на тази тема и без излишна суета каза всичко, което му тежи на сърцето и през какъв ужас и самота преминава в момента. 

„Все още усещам съпругата ми и все още ме вдъхновява. Това става и чрез децата ми. Тя ме е дарила с тези красиви деца. Това са две от най-красивите представления, които имам. Вдъхновението остава, дори чрез книгите.

Тя е написала много неща, които аз не знам как мога да публикувам. Остава усещането за красивото, за любовта, за това, че е имало смисъл", казва той със сълзи на очи. 

Двамата с Елена Начева се запознават във ВИТИЗ и още в трети курс се вричат във вечна вярност. 62-годишната актриса издъхна на 24 септември 2022 г. след тежко онкологично заболяване, с което се е борила цели пет години.

"Въпреки че има тъга от липсата на тези хора, ти усещаш, че те не липсват. Те са някъде около тебе и ти помагат, и те побутват, и откриваш други хора, които ти дават усещането, че има смисъл да продължаваш в работата си, в чувствата си, дори във възпитаването на децата си", допълва Лафазанов.

„Има някаква много по-голяма и висша сила, която като че ли се грижи за нас. Човек губи хора около себе си, потъва по някакъв начин в тъгата по тези хора, но живее със спомените и това обикновено са хубавите спомени. Като че ли лошите неща съзнанието ги вкарва някъде дълбоко, по-далече", признава актьорът и допълва, че трябва да се надсмиваме над проблемите, за да може да ги победим./show.blitz.bg

Коментирай