Краси Радков се изпусна и издаде какво се случва зад кулисите при екипа на Слави и кой му е ударил шамар

Краси Радков се изпусна и издаде какво се случва зад кулисите при екипа на Слави и кой му е ударил шамар

Актьорът Краси Радков беше на гости на „Има такъв подкаст“, където в разговор над един час разказа пред водещия много любитни моменти около себе си и своите колеги в „7/8 тв“.

Един от най-забавните моменти беше, когато Краси разказа за своя колега и приятел Иван Атанасов – Ванката.

„Ванката първо е много добър приятел, второ аз много го обичам, трето е много голям професионалист и четвърто затова, че е перфектен в работата си, той не търпи нещо да не е наред. Аз виждам, че много се впряга и ми кеф да го ядосвам. Той се ядосва истински. Нищо не е предварително уговорено, не е сценарий. Той ми се ядосва много и след това ни минава. Сега последно през януари се извинихме двамата, казах му, че няма да го ядосва повече и след две минути се скарахме.“, започна по темата Краси Радков.

Краси Радков отказа да се обади на Ванката, за да се чуят в ефир, но заяви че Иван Атанасов е най-обичаният човек в шоуто. „Нясякъде го обичат и поздравяват, никой няма лоши чувства към Ванката“.

„Иван Атанасов – Ванката има голям талант. С две пръчки може да покаже къде има вода, не се шегувам това е реално. Когато се закачаме той ме удря истински. Последния шамар, който ми заби беше силен. Очилата ми хвръкнаха на два метра, два метра и половина.“, разкри актьора.

„На Ванката няма да му остават 6-7 години до пенсия. Няма да може да се пенсионира в нашата телевизия, затова му предлагам, да започне работа във ВиК.“, каза още шеговито Краси Радков./show.blitz.bg

 

Коментирай