Християна Лоизу по-влюбена отвсякога и в Париж! (СНИМКИ)

Християна Лоизу по-влюбена отвсякога и в Париж! (СНИМКИ)

Откакто спечели „Х Фактор” през 2015-та чаровната брюнетка Християна Лоизу е на гребена на вълната не само в професионален, но и в личен аспект. Особено на настоящия Великден!

Новата й любов – журналистът Боби Борисов, известен повече като Боби Star Reporters я изненада много приятно с няколко дни в града на любовта Париж. Там двойката се наслаждава не само на любовта си, но и на невероятните забележителности, най-вече на Айфеловата кула.

Въпреки че скоро Париж изживя голяма драма със срутването на кулата на Нотр Дам, изглежда духът на любовта е несломим – поне съдейки от емоцията на фотоса на Християна и Боби. А също и от начина, по който я представят: "Весели празници от нас. Обичайте се!"

„Човек трябва да рискува и да не позволява на друг човек да решава съдбата му. Учим се от грешките си и затова не трябва да оставаме в миналото, а да продължаваме напред”, сподели звездата от „Х Фактор” неотдавна за музикалните си устреми, но е повече от ясно, че думите й са насочени и към личния й свят.

В края на миналата година талантливата кипърка и журналистът афишираха връзката си, а към днешна дата изглеждат по-влюбени отвсякога. Именно Боби е човекът, който кара Християна буквално да сияе от щастие!

Звезда от "Х Фактор" в култов мюзикъл!

„Реално се познаваме от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме и в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се видяхме миналото лято и... изведнъж любовта пламна”, откровена е още за личния си свят талантливата певица./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 17:31

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93