logo

Хитът на Пирин Фолк сниман на Драгоманското блато преди пожара

Хитът на Пирин Фолк сниман на Драгоманското блато преди пожара

Хитът на Пирин Фолк 2019 "Пирински орли" е сниман на Драгоманското блато малко преди да избухне пожара, съобщи певецът Валентин Велчев.


"Драгоманското блато сигурно вече никога няма да бъде същото след големия пожар снощи, но малка част от красотите на района успяхме да запечатаме наскоро с режисьора Джейсън Брад Люис в първия ми клип #ПиринскиОрли", написа той в страницата си във Фейсбук.

 


Именно режисьорът, който преди седмица се превърна в сензация с участието си в кулинарното реалити "Черешката на тортата" е избрал мястото за снимките. "Никога преди това не бях ходил там, но се оказа, че е уникално красиво. Прекарахме няколко незабравими часа докато снимахме", сподели още Валентин Велчев.


Песента "Пирински орли" е написана от Ели Кордева, а аранжиментът е на Светослав Лобошки. На последното издание на фестивала Пирин Фолк в Сандански получи наградата на журналистическото жури. Видеоклипът се излъчва едновременно в двете водещи музикални телевизии Планета Фолк и Фен Фолк, както и в канала на Валентин Велчев в YouTube./show.blitz.bg

 

Коментирай