logo

Катерина Борисова получи награда за строителен предприемач на 2020 от „Знаменитост на годината“

Катерина Борисова получи награда за строителен предприемач на 2020 от „Знаменитост на годината“

На 1 октомври се проведе едно от най-чаканите събития на 2020 – „Знаменитост на годината“. Бяха раздадени награди на най-заслужилите личности през 2020 г. в различните категории. На церемонията присъстваха редица уважавани българи, както и бизнес лица.

Отличието в категория „Строителен предприемач“ отиде при Катерина Борисова, а наградата бе връчен от Мариета Захариева, която е изпълнителен директор на ,,Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия”. На церемонията Катерина присъства с голяма компания от близки хора и не скри огромното си вълнение при връчването на статуетката.

Катерина е мениджър в голяма строителна фирма. За фирмата разказва, че е започнала дейността си с електро изграждане. След години упорит труд името ѝ става ивестно и фирмата разширява дейността си. Постепенно обхваща и останалите звена от сектора и започва да предлага нови услуги на своите клиенти. Също така участва като главен подизпълнител на знакови дружества. Успехите на фирмата са наистина много и неизброими. Само за последните два месеца строителната фирма има два подписани договора за участие в строежи на чуждестранни изпълнители.

Работата на Катерина в строителната фирма е свързана с менажиране. По повод наградата си тя обаче е твърдо убедена, че един успех никога не може да бъде индивидуален, а е плод на общ труд и сплотен екип. На сцената на „Знаменитост на годината“ Катерина не пропусна да благодари на своя партньор Иван Петров. Въпреки че двамата са минали през много трудности и спадове през годините, сега са по-силни отвсякога. При връчването на наградата тя дори го покани да се качи при нея на сцената. Тя е сигурна, че без неуморния общ труд статуетката за строителен предприемач на годината днес нямаше да бъде в ръцете ѝ./show.blitz.bg

Коментирай