Изненада! Маги Вълчанова вече е с диплома за... СНИМКИ

Изненада! Маги Вълчанова вече е с диплома за... СНИМКИ

Една от легендарните носителки на короната Мис България Вселена – Магдалина Вълчанова, която носи титлата през 2000 г., вече е дипломиран инструктор по културизъм и фитнес.

С дипломата си за изкаран курс по специалността в началото на тази година се похвали самата тя в социалнте мрежи, където очаквано поздравите заваляха като из ведро. 

Маги Вълчанова, която е майка на две деца, има отлична диплома, защото е навъртяла една до друга само шестици по всичките 9 предмета от обучението си, а тапията й е само последното допълнение към най-новия проект "Magi Fit Body Design", в който тя е персонален треньор на дами, предимно на над 35 години, които нямат време да ходят на фитнес.

Идеята за бизнес начинанието се появила вследствие на личния живот на красавицата, която от години поддържа топформа с упражнения и фитнес. Едва наскоро обаче й хрумнало, че може да предаде опита си и на други жени.

Новото поприще идва, след като преди три години брюнетката решава да рестартира живота си. Тогава се развежда и отваря чисто нова страница в живота си. А сега учи и дигитален маркетинг с амбицията да се развива и в тази посока./show.blitz.bg

Коментирай

Надя

Надя 08.06.2020 13:08

Удостоверението не е диплома. Видяхме я в черешката колко е организирана и пъргава

НСМ

НСМ 08.06.2020 14:00

Слава Богу, че е станали фитнес инструктор. Реших, че е станала ядрен физик и се изплаших.

Vigo

Vigo 08.06.2020 21:50

Kyrvata,nali ja izgoni baroto i sega si tarsi nekoi cicko paricko i se izlaga tyka s nekvi ydostoverenija vzeti za edin mesec i nekoja druga svirka hhaha!!!!

...

... 09.06.2020 16:12

Цялото обучение за един месец? Сериозно ли? Раздават се всякакви документи за професии в изобилие, не е виновна жената, а институциите - не е редно така... Много години са нужни за да се получи качествено обучение и след това много години практика, а не месец и хайде хоп - нова професия...

снм

снм 11.06.2020 5:44

хах за 1 месец станала инструкторка,сериозно ли? Значи всеки може....ужас...това е потресаващо