Изненада! Ирина Флорин шашна с ексцентричност ВИДЕО

Изненада! Ирина Флорин шашна с ексцентричност ВИДЕО

Ирина Флорин шашна всичките си последователи в социалните мрежи с това, което показа, а видеото е повече от ексцентрично и пълно с различни странности, в които е скрит неустоим чар.

Новата песен на Флорин се казва "Тъмнината вътре в мен" и заради нея пускат волтова дъга между Youtube и меломаните.

Това е и своеобразно завръщане за певицата, която в последните няколко години почти не присъстваше в музикалното пространство. Сега обаче, положението направо наелектризира!

Зад "Тъмнината вътре в мен" стои Крум Георгиев, който е автор и на музиката, текста и аранжимента. Името му може да свързвате и с „Губя контрол" на "Каризма", "Всеки ден" и "Още малко" на Орлин Павлов, а наскоро и с новото парче на Стефан Илчев "Любовта".

Изпълнението на Ирина Флорин е дълбоко въздействащо, поне ако съдим по тембъра, гласа и настроението й.

С вокали се включват VICK, TINO, а китарата е поверена на Георги Георгиев от група "Остава" и неговият безкраен усет към свиренето на любов както никой не би очаквал. Щрайхът е на друг доказан музикален хамелеон - Момчил Колев.

"Обичам работата си и мисълта, че чрез песните си ще споделя с вас част от себе си, е моят начин да се съхраня. Много обичам и хората с които работя! Те са моето семейство.. Круме, нещата с теб излязоха извън контрол? Благодаря ти за доверието, търпението и всичко, което ни свързва! Жоро, Момчиле, животът ни е едно цяло! VICK, TINO, вашият талант е респектиращ! Росене, ти геройски ни издържа!", обърна се с вълнение към партньорите си певицата./show.blitz.bg

Коментирай