Издирват се двойници на ЩАБА СНИМКИ

Издирват се двойници на ЩАБА СНИМКИ

Кризата удари артистите, но отвори възможности за алтернативна изява

Извънредната ситуация с коронавируса, освен че промени живота на милиони хора, създаде и условия за бързо популяризиране на местни звезди. Така за отрицателно време участниците в Националния кризисен щаб и Медицинския съвет към МС събраха цялото медийно внимание върху себе си и почти няма човек в България, който да не ги разпознава.

Именно част от тях са в основата на онлайн конкурс за двойници – "Влез в ЩАБА", организиран от една от най-големите вериги игрални зали у нас. В него могат да се включат както професионални актьори, така и хора без опит. Одобрените кандидати ще участват в забавни онлайн ''брифинги'', както и в развлекателни събития на живо, които екипът ще организира по случай отварянето на игралните зали, разположени в 27 града.

Имитациите са световен феномен и се пресъздават образи не само на звезди от шоубизнеса, но и на обществени личности и политици. У нас също станаха много популярни, а принос за това имат рейтингови предавания в българския ефир - "Шоуто на Слави", "Като две капки вода" и "България търси талант".

В основата на инициативата е Стелиан Димитров, който е част от маркетинговия екип на компанията и е създател на първата имитаторска формация в страната от близкото минало.

"Стартираме конкурса, защото искаме да създадем алтернативна шоу програма с едни от най-актуалните имена в България. От друга страна, като актьор по професия, осъзнавам колко е тежка в момента ситуацията за артистите, така че това е своеобразна подкрепа и поле за изява'', споделя Стелиан.

Конкурсът продължава до 10 юни 2020 г., а правилата за участие може да откриете в фейсбук, където с ключови думи ще получите нужните резултати./show.blitz.bg

Коментирай

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 23.05.2020 13:36

http://kamerimoreto.eti.pw

Вия

Вия 23.05.2020 22:42

Да се имитира щаба? Много глупава идея, по-точно липса на идеи...