logo

Иво Димчев подпалил дупето си на концерт

Иво Димчев подпалил дупето си на концерт

Ексцентричният артист Иво Димчев не е от изпълнителите, които скучаха по време на пандемията.

За година време той е направил цели 300 домашни концерта. Това обяви изпълнителят на „Водка“ в социалните мрежи.

„Преди една година реших, че искам да пея по домовете на хората! Два часа по-късно вече пеех в хола на Йоко Захариев. На следващия ден имах 2 концерта. После 3. И така за една година направих около 300 концерта.

Миро втрещи: Нарича Иво Димчев със "скъпи" СНИМКА

Снощи например пях в една кухня на един рожден ден. Зад мен се печаха едни пържоли в печката, на два пъти си подпалих задника! На масата една огромна мега вкусна баница. После ми завиха за вкъщи.

Всички истерично пяхме "Водка", "Парцал", "Леден дъжд", "Еротик стар", "Пушкин" и се мятахме в екстаз. Неповторимо. За една една година се срещнах с толкова невероятни хора. Толкова много любов. Лесна, непринудена, вкусна, топла и абсолютно незабравима! Благодаря на всички, които ме поканихте и аз станах част от вашия дом, бях част от вас и вие бяхте част от мен! Ами, просто няма как, милички...“, написа в социалните мрежи той и даде заявка, че продължава с изявите си./show.blitz.bg

Коментирай

чичолина

чичолина 16.04.2021 10:23

Евалла

Мангъров

Мангъров 16.04.2021 19:59

Така най лесно се хваща К19 като ходиш на гей оргии по домовете: "бях част от вас и вие бяхте част от мен", "и се мятахме в екстаз".