Иван Христов срази с това ВИДЕО отпреди 20 години и отново заговори за проблемите с алкохола

Иван Христов срази с това ВИДЕО отпреди 20 години и отново заговори за проблемите с алкохола

Иван Христов - екранната половинка на Андрей Арнаудов, скандализира последователите си в социалните мрежи с уникално видео отпреди 20 години, в което отговаря на интересни въпроси. Сега е записал ново видео, в което отговаря на същите въпроси, за да видим как мисленето и нагласите на хората в годините се променя. 

Прави впечатление и външния вид на Иван, който за 20 години се е променил изключително много, а ако съдим и по отговорите му, промяната не е само визуална.

Редки са случаите, в които Иван отговаря по един и същ начин в клипчето опреди 20 години и новото от тази година. Отново си призна, че преди години е имал много лошо пиянство, но от няколко години се контролира и не близва спиртни напитки. 

Преди е смятал Наталия Симеонова за най-добре облечената жена в България, докато днес посочва съпругата си Ирина Тенчева като водеща в тази категория. И преди, и сега е категоричен, че не би емигрирал от България. Изглежда само на този въпрос има съвпадение.

Съвсем скоро същото видео ще видим и от Андрей, за да разберем при него какво е положението и изменил ли се е в годините./show.blitz.bg

Всички отговори на Иван може да видите по-долу:

 

Коментирай

Даааа

Даааа 30.07.2022 11:49

Добри момчета. Да са живи и здрави. На младини всеки е правил щуротии. Който не е правил пръв да хвърли камък.....

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 30.07.2022 12:24

ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ХВАЛИТЕ И ДАВАТЕ ЗА ПРИМЕР ИДИОТИ КАТО ТОЗИ АЛКОХОЛИК, ТО ТОГАВА ЗА ДЕЦАТА НЕ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА СТАНАТ КАТО НЕГО!!!

До БабаДора

До БабаДора 30.07.2022 13:20

Бедна, скръбна простакесо, измисли нещо стойностно. Браво на момчетата...успех

Шугар дади

Шугар дади 31.07.2022 10:46

За съжаление в България няма конкуренция, всякакви маймуни се размотават по ТВ и си мислят, че правят нещо-правят, но за тях си, а реално е халтура. Докопат ли се до кокала, няма пускане. Тези ли са най можещите от четири милиона млади хора?