logo

Графа и Яна Маринова приковаха вниманието с... СНИМКА

Графа и Яна Маринова приковаха вниманието с... СНИМКА

"Чудовища" - това е заглавието на филмовата продукция, която обединява усилията на актрисата Яна Маринова и певецът Владимир Ампов-Графа. Това разкриха двамата артисти, като споделиха кадри от сета на филма.

Изпълнителят на "Химера" обаче, няма да смени попрището си. Той не се очаква да застане пред камерата за "Чудовища". Вместо това Графа ще се нагърби със задачата да композира музиката за филма.

Графа, Любо, Орлин и други се молят за помощи, Ицо Хазарта ги попиля с откровения

"Снимачната площадка на филма на Калоян М. Патерков "Чудовищa", за който пиша музиката", заяви певецът. През последните дни пък Маринова успя да издаде няколко тайни от кухнята. Сред тях бе една от локациите, на която ще се върти камерата, а именно – апартамент в столицата. Дивата и щастлива актриса сподели и с кого ще играе в "Чудовища", а именно – с Анастасия Левордашка и Лили Сучева, пише "Монитор".

Вижте Яна Маринова гола и мокра, директно от... СНИМКА 18+

"Обожавам неразборията по време на подготовката за нов филм. Накрая всичко изглежда лъскаво и идеално, но зад кадър си е катун", намигна актрисата по повод старта на работата по новото заглавие./show.blitz.bg

Коментирай