Горещо! Майката на Есмер се оказа по-голяма сексбомба и от нея! (СНИМКИ)

Горещо! Майката на Есмер се оказа по-голяма сексбомба и от нея! (СНИМКИ)

Ако досега си мислехме, че Есмер Омертова е най-горещата във фамилията, то лидерското й място е сериозно застрашено и то не от кой да е, а от родната й майка.

Красавицата, която както добре знаем се подложи на не една или две пластични операции, има на кого да се е метнала по красота, а снимките на майка й не само потвърждават това, но и предизвикват небивал възторг в социалните мрежи. Нейната майка направо я слага в малкия си джоб! 

Със своите екзотични татарски черти и неустоим чар Марина Омертова привлича окото, откъдето и да мине и обира мигновено погледите, нищо че дъщеря й също не е за пренебрегване.

Майката на Есмер се определя като пътешественица, но като професия практикува занаята на специалист по ландшафт дизайн или луксозно озеленяване и изграждане на красиви дворни площи. Несъмнено трудноемко професионално поприще, което изисква много богато въображение и достатъчно познания в областта. И разбира се, доста скъпа услуга, по която тузарите си падат особено много.

Въпреки че вече е на години, Марина прилича повече на сестра на Есмер, отколкото на нейна майка. Впечатлява с искрящо бяла усмивка, вечно усмихнати очи и гладка кожа. Гримира се с ярки червила и набляга на червената тоналност в избора на дрехи, а прическата й винаги е модерна. Тази комбинация безспорно е класика!/show.blitz.bg

 

Коментирай

Благо

Благо 17.05.2019 15:28

Там не можах да го туря. Жалко

БАЙ СТАВРИ

БАЙ СТАВРИ 17.05.2019 23:47

ДА ГО НАБУТАМ НА МАЙКА И

ГЛАРУС

ГЛАРУС 18.05.2019 15:49

ц, Цецка Цачева е по-хубава!