Горчиво! Тази жена се обясни в любов на Иво Танев, а той...

Горчиво! Тази жена се обясни в любов на Иво Танев, а той...

Иво Танев получи изненадващо обяснение в любов, което го накара да се изчерви. А той отговори подобаващо на въпросната жена, която след дълго чакане реши да признае за чувствата си. 

Думите на жената се изляха под стара снимка на Иво Танев, която сподели от шоуто "Треска за злато" - предаването, което стартира преди точно 20 години. 

"На този ден, преди 20 години, в ефира на bTV, на живо старитрахме предаването "Треска за Злато", спомня си Танев. 

 

"Колко бях влюбена в теб... идея си нямаш, как бързах да се прибера от работа, за да те гледам. За миг не съм допускала тогава, че ще имам чест да си ми приятел! Бъди и успявай! Можеш", обясни му се Павлина Григорова в социалните мрежи. Той й отвърна, че е сладка и й изпрати въздушна прегръдка. 

"Моето красиво момче! Сякаш вуйчо виждах на младини, толкова приличаш на него! А той беше такъв красавец, всички жени бяха влюбени в него! Светла му памет! Не пропусках предаване за да ти се радвам", коментира пък негова роднина. 

От коментари става ясно, че предаването не е забравено. Оказва се любимо на много хора, които недоумяват защо се наложи свалянето му от ефир./show.blitz.bg

Коментирай

Господинов

Господинов 27.05.2022 16:01

Плешо отивай да работиш в комлекса стига си лежал на стари спомени, старец си вече а и дядо стана, хващай косачката и да окосиш тревата пред блока!!! Даже и за подеъжка пари не даваш!!

Грубер

Грубер 27.05.2022 21:12

Изключително неприятен и заядлив тип. И като чалгар се пробва, пак зле.

Мими

Мими 28.05.2022 9:13

Изпрали са едни и пари и са свалили предаване. Какво има да се чудите толкова.