Глория Петкова с дебют като певица ВИДЕО

Глория Петкова с дебют като певица ВИДЕО

Глория Петкова изненада много феновете си с новото си амплоа. Моделът и диджей вече е и певица под артистичния псевдоним Glow и дори вече има записан първи сингъл "I Don’t Mind". Музиката е на Христо Михалков, а текстът, носещ силно послание за равноправие, е създаден от самата нея.

В клипа към парчето, заснето във впечатляваща модна стилистика от оператора Йоан Славов, освен Глория, участват и още 7 забележителни жени - с различен цвят на кожата, различна социална принадлежност или специални нужди, различна съдба. Онова, което ги обединява, е желанието им да бъдат видени и приети без предразсъдъци.

Глория Петкова се вцепени от ужас заради... СНИМКИ

Глория се е постарала момичетата да се почувстват привлекателни и изключителни пред камерата, като е подбрала най-подходящата визия за всяка от тях. След като измисля цялостната идентичност на видеото, Глория поверява стайлинга на известното креативно дуо Слав & Хубен, които създават част от дрехите и бурките за клипа.

Моделката, която е завършила дизайн в Лондон, е едно от най-интересните и разпознаваеми лица в модния свят. Снимала се е за кориците на най-големите български списания и е дефилирала в Берлин, Париж, Милано и Сеул.

"Всички жени, които участват в този проект са красиви, защото никога не са получавали нищо наготово, а са се самоизградили като силни и независими личности. Всяка може да бъде пример и вдъхновение, стига да й се даде възможност за изява", казва певицата, която иска да покаже една по-различна красота - тази, която съществува отвъд общоприетите представи и клишета.

В част от кадрите самата тя е различна и на моменти почти неузнаваема с къса черна перука, скриваща естествено червеникавата й коса.

Глория, която е и режисьор на музикалния клип, за първи път застава от другата страна на камерата. Освен в кампании на световни марки, тя има опит и в киното. Позната е като актриса от филмите "Семейни реликви" на Иван Черкелов и "Безкрайната градина" на Галин Стоев. На малкия екран си партнира със Захари Бахаров и Весела Бабинова в популярния сериал "Денят на бащата"./show.blitz.bg

Коментирай