Гергана Малкоданска с взривяваща изповед за преждевременното раждане и...

Гергана Малкоданска с взривяваща изповед за преждевременното раждане и...

Синоптичката Гернана Малкоданска, която имаше иключително тежка бременност и роди сина си Лео в 28-ма гестационна седмица вриви с нови разкрития за неприятното преживяване. 

Къдравата звезда, която в момента е в очакване на втора рожба, разкри подробности за първото раждане и кошмарът на цялото семейстто, който, слава богу, е в миналото, а малкият Лео е вече телевизионна звезда и се радва на голям интерес. 

"Лео! Знаете го, нали? Моят смел мъж не е роден днес, но е роден в 28-ма гестационна седмица от общо 40. От 1200 и малко килограма до 14-килограмов русо риж маймунчо с голяма усмивка и изявен характер", пише Гери в личния си профул във Фейсбук. 

 

И пояснява: "С това кратко отклонение всъщност искам да ви подсетя, че този ден е денят на невероятните малки човечета, родени преди термин. Голямо БРАВО за тях и за семействата им! И аз може и да се усмихвам днес, но не за всички майки с тази съдба денят е щастлив…

Затова: НЕ забравяйте да ги подкрепите, защото ТЕ го заслужават! Аз съм с вас! Винаги! Знам какво е радост, знам какво е страх. Знам какво е…"./show.blitz.bg

 

Коментирай

венци ст.

венци ст. 19.11.2021 13:50

: )