Гавра! Излъгаха жестоко миска с рокля за бала СНИМКИ

Гавра! Излъгаха жестоко миска с рокля за бала СНИМКИ

Носителката на титлата "Мис Оушън" Моника Русимова реши да се включи в благородна инициатива и да дари роклямата си за бала на момиче в нужда, след това обаче с изумление я видяла да се продава във фейсбук група.

"Реших да направя мил жест към някого. Исках да я дам на момиче в нужда, което да се чувства като принцеса в нея. Сантиментална ми е, защото все пак аз съм била абитуриентка с тази рокля", потресена е красавицата, която в ефира на Нова тв сподели колко много момичета наистина имат нужда от подобен жест, а е пълно с измамници.

Първоначално й писали доста момичета с молба да получат именно нейната рокля. Трогва я обаче, историята на момиче от Шумен, което няма възможност да си купи подобна рокля за бала. Всъщност историята й е разказана от нейна приятелка под поста на Моника.

"Тя ми каза, че най-добрата й приятелка няма възможности и че майка й ще плати самия куверт за бала. На мен ми стана много мило, защото за моята приятелка бих направила същото. Това ме трогна и реших на нея да я даря", споделя миската.

Няколко дни по-късно обаче, се разочаровала жестоко, след като видяла приказната си рокля на търг във фейсбук група. Веднага се свързала с администратора, която не искала да повярва какво се е случило. Така заедно със своята приятелка Мария се заемат със собствени средства да откупят роклята на Моника.

"Не съм се замисляла, исках просто роклята да се върне към момичето, което е направило тази добрина", споделя администраторката. За нейно разочарование обаче, момичето, което злоупотребило с доверието на миската, все пак получило парите си от търга. След случилото се, Моника Русимова е решила да подари роклята на момиче от нейното училище./show.blitz.bg

Коментирай