Галена призна за първата си любов и къде се виждали тайно

Галена призна за първата си любов и къде се виждали тайно

Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 г. в малкото градче Смядово, на около 20 километра от Шумен. Родителите й Венета и Вичо се женят малки. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Не искала трето дете, защото времената били трудни. Мъчила се по някакви други начини да абортира, но не се случило и така се родила бъдещата звезда на България – фолклюбимката Галена.

„Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но пък като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет”, казва Галена по повод появата си на бял свят. Спомня си, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на бабата и дядото – родителите на майка й.

Баща й работил в завод „Смядово”, където произвеждали тротил и динамит. След като затварят завода, се пробва в други професии. Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка. „Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако направех някоя беля, вината винаги беше прехвърлена на някое от по-големите деца”, споделя изпълнителката на „Феноменален”.

Събирали се много деца в махалата и изнасяли концерти на бабите и на родителите си. Най-добрата й приятелка била Грациела, живеели къща до къща. Спомня си, че веднъж решили да си играят на фризьорки. „Грациела беше с една година по-голяма от мен и аз като по-малка, съответно по-глупава, седнах първа тя да ме подстриже. Останах без бретон - до дъно ми го беше остригала. 

Тъкмо щях и аз да я подстригвам, когато видях нашите да спират пред вкъщи. Така че я спасиха. После ми казаха: „Видя ли, тя е по-умна, а ти, будалата, сега ще си без коса”. Иначе майка ми реагира спокойно, тя никога не ми е повишавала тон, не ми се е карала – по-скоро като приятелка си е говорела с мен,”, смее се тя. 

В детската градина си имала една любов – Гошко. Всички знаели и я бъзикали, неговите родители се шегували с нейните. „Даже бяхме в различни групи и нашите ме преместиха , защото исках да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка. Много си го харесвах, уж бяхме гаджета. Като се закачаше с други момичета, се карахме. Иначе ме защитаваше”, през смях разказва Галя.

И докато сме на вълна момчета, Галена си спомня Тихомир – двете с приятелката й били влюбени в него. Той идвал само през лятото. „Една сутрин излязохме в 10 часа и отидохме на тавана ни да играем. До 10 вечерта останахме там – нито яли, нито пили... Трите семейства се събрали, търсят ни из цяло Смядово и не могат да ни открият. А ние се бяхме разбоядисвали – намерихме някакви блажни бои и боядисахме целия таван. Към 10 часа вечерта си слизаме ние спокойни, свиркаме си, макар и прегладнели. А нашите реват – не могат да ни открият. Не бяхме усетили как е минало времето, бяхме се улисали и с боядисването, и на кукли играхме, на майка и баща...”, спомня си пайнерската звезда. А семействата им помислили, че са отвлечени. 

Още от малка най-много обичала да си играе на певица – слагала токчетата на майка си, обличала нейните рокли, слагала си червило и хващала дезодоранта и пеела пред огледалото. Гледала певиците по телевизията и искала да стане като тях.

Помни, че баща й настоял сестра й да учи висше, защото я виждал, че постоянно седи над учебниците. Нея обаче никога не са я карали да прави нещо по задължение. Оставяли я да избира сама какво и как да прави. Виждали обаче, че обича музиката и я оставили да се насочи натам. Ходили с нея на различни концерти и конкурси, винаги я подкрепяли. Нейните родители обичат да празнуват, да се събират с роднини и приятели. На освещаването на къщата им Галена е пяла. След това на абитуриентската на брат й, а после и на сестра си, следва новобранска на брат й, годежи и на двамата, сватби... На 40-годишнината на баща си, когато била в 4 клас изпълнила с оркестър „Полегнала е Гергана”./show.blitz.bg

 

Коментирай

89e

89e 04.05.2019 17:31

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93