Фолкпевица напира да става снаха на Албена Михова, тя не иска ВИДЕО

Фолкпевица напира да става снаха на Албена Михова, тя не иска ВИДЕО

Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров, което той направи пред нея в подкста "Не съм такъв човек". Едва сега тя научи, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и без малко да получи инфаркт, докато научаваше подробностите. 

Забавната актриса въобще не подозира, че представителка от лекия жанр може да привлече вниманието на сина й Мартин. Но остана поразена от разкритието на нашия водещ и веднага поиска да научи името на въпросната певица, която е искала да й отмъкне синчето. 

Оказа се, че преди няколко години на фестивал в Сандански фолк певица е искала да впечатли синът на Михова, но без никакъв успех. Той така и не подднал на ухажването на напористата певица. А Михова въобще не се изненада от реакцията на сина си. 

"Не бих приела фолкпевица за снаха. И не че са нещо по-различно от нас, напротив - аз имам приятели от този жанр. Но синът ми не е на тази вълна, като тийнейджър слушаше повече попфолк. Не вярвам да се увлече по такова момиче", категорична е тя. 

В момента Мартин има сериозна връзка и двамата живеят в дома на Албена. Самата актриса се определя като добра свекърва, а снахата я приема за дъщеря, за каквато винаги си е мечтала. Все пак й се иска двамата да се оправят в живота и да се отделят в самостоятелно жилище, тъй като съжителството между две поколения под един покрив е доста трудоемко./show.blitz.bg

Цялото интервю с Албена Михова може да гледате в линка по-долу:

 

Коментирай

Golyu

Golyu 22.03.2023 14:17

Реклама на ОТДАВНА ЗАБРАВЕНА"актриса"! Кой се интересува от нея, А?

Aзъ

Aзъ 22.03.2023 15:35

Що за злобни коментари? Най-силно критикуват тези, които с нищо не впечатляват.

kravar

kravar 22.03.2023 16:46

PRADLA NA DIARIQ !

Чукундур

Чукундур 23.03.2023 1:20

Да ми напомните разликата между съвременните фолк и поп-фолк певици? Един у село казваше навремето, че ако дедо поп онода фолк певица тя вече е поп-фолк певица. Още ли върви това?

Михаил Ганев

Михаил Ганев 23.03.2023 8:27

Тази е актриса колкото и Стефан Данаилов беше актьор.

бай Иван

бай Иван 23.03.2023 10:03

По-добре, далеч от такава баба (свекърва)!

Една

Една 23.03.2023 16:37

Мизилганюв Стефан Данаилов ????