Евгени Минчев обиди жестоко Михаела Филева и Гери-Никол, нарече ги...

Евгени Минчев обиди жестоко Михаела Филева и Гери-Никол, нарече ги...

Евгени Минчев отново захапа голяма част от звездите у нас. Тои път негови жертви се оказаха Михаела Филева, Гери-Никол, Гала и Любо Киров. 

Със сигурност "опарените" от Минчев звезди не са се почувствали добре от думите му, които написа за "Телеграф". 

Ето как Евгени Минчев нахрани някои то родните знаменитости: 

Гала, стегни се! Маги, отпусни се!

Пак Джанаварова, пак Гала- спектакъл, с който още не мога да свикна. Силуетът на Маги, която очевидно е участвала в На кафе, наподобява бъркалка, върху която са добавили потник и дънки. Де да имах такъв силует и аз, но все пак екранът изисква малко повече старание. Миловидното момиче позира като разжалвана гимнастичка, вместо да разтвори аурата си и така да постигне повече артистичност пред зведната си кака. Гала от своя страна демонстрира пълна модна умора в черно и бяло, откъдето може би Любо Киров е бил вдъхновен за наградите на радиото. Това при Гала прилича на песента Без радио не мога, тоест сутрешен тоалет на домакиня, която докато слуша радио, мие съдините и оплаква съдбините си. Толкова ли е изчерпан телевизионният гардероб, че две жени- едната с минало, другата с бъдеще, не могат да ускорят пулса ми. А студиото около тях? Като седалище на шведска фирма, на която още не са и пристигнали мебелите. Гала, стегни се. Маги, отпусни се.

Гери-Никол в моден несвяст

Какво виждам тук- паднала жена? Припаднала жена? Отпаднала жена? Самата Гери Никол лежи в моден несвяст, в какъвто ме оставя и мен. Злополучно съчетание на поза, цветове и фризура, довежда до нещо като картина на Шагал,  върху която е продължил конкурс за детска рисунка. Косматото върху нея наподобява листна гъсеница, страхувам се да го гледам, камо ли да го опипам. Ботушите са естетически ритник в очите. Синкавата  им арогантност боде, ведно с токчетата, които може би са я довели до тази неудобна поза. Не различавам кое са коси, кое мокет, кое е нарочно и кое случайно попаднало на главата и. Мисля, че тя просто трябва да започне отначало и да постави нещата на мястото им- например в камината.

Секси промисъл в тоалета на Хътчинс

Забележителен моден дует, в който се отразява сезонното салонно кокеттство. Вляво- достопочтенната Мая Хътчинс разкрива британски чар на присъстваща на Аскот аристократка. Да, липсва шапката, но тя може да е литнала от вятъра. Тук имаме много елегантна промисъл, прокрадваща се между бродерията и шифона и аз наричам тази промисъл сексапил. Бляскавите коси на Хътчинс разкриват емоции, подобни на онези, когато наблюдаваме отблизо Ниагарския водопад. Вдясно- бизнесдамата и благотворител Юлия Забунова, олицетворява лекотата, старанието, безбрежието и всичко онова, което щастието може да отрази чрез материи и кройка.

 

Филева се дави в море от старомодност

Госпожица Филева бърза да порастне, бърза да се превърне в дама или просто не може да попадне на правилния стилист. Защо и са, питам се, тези дълги поли, с цепка сякаш отбивка на магистрала, обувки като носа на баба Яга... Бюстието може да бъде определено като застинало макраме, с което са се чудили как да постъпят. И ето го, застанало гордо но и тъжно, като дъска в класна стая, без дори да има какво да се напише там. Поставям слаб две на Михаела, продължавайки да вярвам, че в добрината си допуска друг да определя какво да носи. Облеченото е толкова демоде, че не вярвам да иска да го облече и някоя участничка в конкурса Златният кестен. А това е конкурс, мисля, за стара градска песен. „О, спомняте ли си госпожо“ и „Гърди ми с рози накичи“ сами идват като усещане пред тази текстилна гледка. Критикувал съм Филева и за спортния и вид, значи трябва да потърси спасение някъде по средата, макар че по средата обикновено е най- силното течение. Ако говорим за море, но е валидно и в модата.

Умилителна наивност в ризката на Любо

Хубаво, че Любчо е наддал килограми, за да може да отнесе наградите си от БГ радио до вкъщи. Но дори някогашните ми симпатии към него не могат да осуетят недоволството ми от ризката, с която е. Предвид церемониалния характер на събитието, предвид известнотта му, певецът все пак трябва да стъпва внимателно в междуредията на халтураджийското облекло и това, когато вземаш награди. Положението тук е като торта Ден и нощ, сещате се- половината черно, половината бяло. Ден и нощ са косите половината черни, половината бели. Сигурен съм, че има още бяло в този кадър, но не ми се бърка толкова навътре. Умилителна наивност виждам там където се съединяват цветовете. От   тези пръски хем ме напушва смях, хем си казвам- може пък да е взел изгодно ризата. Виждате ли как Любо държи уверено статуетката, сякаш държи... бутилка бира. Какво да ви кажа, честити му награди./show.blitz.bg

Коментирай

Червено

Червено 19.06.2022 12:26

Вино снощи пих

Маньо

Маньо 19.06.2022 12:29

Манев с който сме родени на една дата и ми има личните данни вероятно борсов играч

eisidisi

eisidisi 19.06.2022 13:10

евгени миндж

Петър Мечков

Петър Мечков 19.06.2022 14:31

Какъв е този малоумник няма ли кой да му напълни гъзът със сперма.

Мунчо

Мунчо 20.06.2022 0:31

Амчи то само педали грозни и свиркаджийки по тия ТВ-та!Да ти умре коня!

Забавен е Минчев

Забавен е Минчев 20.06.2022 0:36

Винаги силно ме разсмива. Хубаво е, че е точен. И обикновено си взимат поука без да го признават. Не вярвам, че е гей, честно.

Шибек

Шибек 20.06.2022 0:36

Много е лошо когато се даде изява на никому ненужен и безинтересен дърт педал да фляка и мляка на ляво и дясно. Да си пие мъжкото мляко и да сере навътре и да не се занимава с другите.

Gretz

Gretz 20.06.2022 1:42

Кой го интересува дъртия педал....май си търсите внимание???

Тъпи изрази

Тъпи изрази 20.06.2022 3:09

Не, само вие си търсите, че и получавате внимание. Знаем как. Ние как си търсим внимание, колко човека е Минчев?!

Дърт Миндж

Дърт Миндж 20.06.2022 12:16

недоклатен!

Веско

Веско 20.06.2022 16:17

Пука ли му на някой?

Деси

Деси 22.06.2022 14:48

Оффффф, Женя, що не се скриеш някъде и не млъкнеш!!!! Писна ми да ти слушам и чета злобните коментари! А ти ква свиня си, не виждаш ли? Анимационен герой, смешник от класа!

111

111 02.07.2022 4:45

Гнусен педераст. Не бих се ръкувал с човек, който си бърка и слага вибратори в задника.

iceleady

iceleady 24.09.2022 12:32

Евгени е във вихъра си.Винаги в десетката, железен и много,много прав.Защо не почнат да го слушат, само ще спечелят.