Ето кой получи наследството на Анахид Тачева и защо роднините й са притеснени

Ето кой получи наследството на Анахид Тачева и защо роднините й са притеснени

Теодора Цонева – дъщерята на Анахид Тачева от брака ѝ с Коста Цонева, е единствената от всичките ѝ роднини, която получила наследство от покойната си майка.

За нея е останало жилище от говорителката, която си отиде след тежка деменция, в София. 

И докато бе жива, апартаментът вече се водеше на името на дъщеря ѝ и на практика до последния си дъх Тачева не разполагаше с абсолютно никакво имущество и спестявания. Тя живееше на разноските на другата си щерка Анахид от брака ѝ с бизнесмена Васил Тачев, която се грижеше за нея в Америка.Затова спорове за наследството на легендата на БНТ в семейството не възникнали, но роднините се притеснявали, че Теодора е на път да профука и единствения имот, който майка ѝ успяла да остави след себе си. Въпросното жилище се намирало в елитния квартал "Лозенец“, близо до луксозния хотел "Маринела“. В момента щерката на Тачева го продавала, защото не ѝ достигали финансови средства и искала да го замени с по-малко, а с остатъка от сумата от продажбата да преживява, тъй като е безработна, пише "За жената".

Теодора се сдоби с апартамента едва преди няколко години, когато се прибра от Италия у нас. Въпреки че майка ѝ бе впрегнала всичките си контакти, за да ѝ намери работа, дъщерята на големия Коста Цонев си пробва късмета на десетки места, но в крайна сметка нито една професия не ѝ се понравила и отново била безработна. В последните месеци от тежкото боледуване на майка си дори имала желание да се премести при нея и сестра си в Америка, но така и не заминала.

Теодора се появи на поклонението на говорителката преди седмици в прекалено спортен и неугледен вид./show.blitz.bg

Коментирай

Борислав

Борислав 20.12.2022 16:07

Това може да се очаква от дете което е било задоволено от всичко,сега и остава да се хвърли през прозореца.

lena pRape

lena pRape 20.12.2022 18:33

Gospodi vadvori red v BG .VINOVNIAT VSE OSTAVA NEDOKAZAN

Знаеща

Знаеща 23.12.2022 0:25

Така е с хората получили всичко наготово. Тази си е пияница,на която и падат готови пари. Които тя ще прахоса. Детето и кой го гледа