Ето кога се връща в България Кристиан Костов СНИМКИ

Ето кога се връща в България Кристиан Костов СНИМКИ

Заради доскорошната забрана за пътувания Кристиан Костов не можеше да се прибере в родната си България и все още е в дома си в Русия, където продължава да спазва стриктна социална изолация.

Талантливият младеж се пази много, все още не излиза навън, освен, за да разходи кучето си. И признава, че е благодарен за това, че и той, и близките му са се опазили от опасния вирус. 

Шаш! Кристиан Костов напира за Китай въпреки коронавируса СНИМКИ

Крис ще се върне в София след около месец, когато смята, че и положението в страната ни ще е по-спокойно. Това съобщи самият той в предаването "Тази събота и неделя" по bTV.

"Идвам в България доста по-често, отколкото хората си мислят, но не си поствам много снимки в социалните мрежи, защото просто искам да ми е спокойно. Майка ми и сестра ми даже се преместиха да живеят в България", призна момчето, което класира България на почетното второ място в песенния конкурс "Евровизия".

Кристиан Костов със сериозен проблем, мина на драстична диета заради...

"Много се радвам, защото аз изпаднах в пълен шок, след като за първи път разбрах за вируса. Но имам приятели от Европа и Америка, които са го преболедували и вече са здрави. Не знам защо много хора си мислят, че това е шега и вирусът на съществува. И едва ли не това е някаква измама. Пазете се!", каза още Кристиан.

В началото на месеца изпълнителят зарадва феновете си и с ново парче "Better", следващият му музикален проект ще бъде представен в края на този месец, а през юни се очаква и още едно парче./show.blitz.bg

Коментирай

таня

таня 11.05.2020 15:02

Тая лесбийка да не приказва за работи дето не разбира. Ти като ше лъжеш хората за пола си, няма как да ти вярват каквото и друго да плямпаш.