Етиен Леви оцелява като по чудо след жесток пътен инцидент

Етиен Леви оцелява като по чудо след жесток пътен инцидент

Етиен Леви, когото доскоро гледахме като вокален педагог и в "Като две капки вода", трудно може да създаде в някого асоциация, различна от представата за добронамереност и усмивка. Но дори и зад привидно лъчезарното излъчване, могат да се крият доста тежки житейски изпитания, какъвто е неговият случай.

Изпълнителят неведнъж е споделял в интервюта, че се чувства късметлия, защото е бил спасяват от Господ в много трудни и почти фатални моменти.

Етиен Леви: Фики е един нешлифован диамант, а Митко Маринов готви голяма изненада съвсем скоро!

"Всевишна сила ме спаси мен и четирима човека. Беше толкова силна случка, че и сега настръхвам... Да, аз съм вярващ и много често се моля на Бог, за да благодаря за всичко, което ми се е случило", споделя и наскоро в интервю певецът, който на 6 юли навърши 63 години.

Случката, която до голяма степен е белязала съзнанието на популярния вокален педагог, със сигурност ще остане незабравима за него.

"Свирихме с млада група в ресторанта на мотела в Правец, който вече го няма, а до него беше Шатрата. Тогава още я нямаше магистралата и пътувахме по стария път. До него бяха започнали работа по язовир "Бебреш", копаеха там. Пътят беше малък, трудно се разминаваха кола и автобус. Свършихме една вечер работа и тръгнахме за купон в София, ние тогава спяхме в нещо като бунгала в Правец.

Колата караше един от съучениците ми - Сашо Тубата, който вече не е жив, защото се самоуби в онези смутни времена. Той беше още млад шофьор, а другият ми приятел, който от години караше, беше пил ракия и седна до него. Валеше като из ведро. На едно място явно се подхлъзна колата или шофьорът ни беше заслепен от фарове на насрещните коли, така се завъртяхме, че наби спирачки и колата едва спря.

Всички треперехме от страх. Аз реших да сляза да взема въздух и усетих как кракът ми тръгва надолу, осветих и видях, че сме на 30-40 см от пропаст. Викам: "Внимателно, че едно подхлъзване и сме до тук". Излязохме бавно всички и доста се успокоявахме. После не знам с какви сили пак се върнахме вътре и се прибрахме в София.

Само единият от колегите - на барабаните, имаше предчувствие, че нещо ще се случи, и остана в Правец, вика: "Ааа, с това лошо време да вземе нещо да стане". Но това е. След тази случка вярвам, че силата на Всевишния ни спаси - мен и всички хора в колата. Не ми се мисли, ако имаше и други коли в момента да идват от другата посока. Нямаше да могат да ни съберат от пропастта долу", връща лентата назад Етиен./show.blitz.bg

Коментирай