logo

Дони проговори за рязкото отслабване и показа... СНИМКА

Дони проговори за рязкото отслабване и показа... СНИМКА

Дони Векилов рядко се влияе от писанията по негов адрес в публичното пространство, само че този път нямаше как да не реагира на слуховете, че така се е вталил, че е заприличал на "дядка". Мнозина предположиха дори, че певецът е болен, щом така рязко е отслабнал.

В крайна сметка обаче, Дони, който освен певец, е и музикален продуцент, текстописец и композитор, призна преди около месец в тв интервю, че се чувства идеално след като е свалил "рекордните 44 килограма", които били почти половината от теглото му.

Нети съблазнява от плажа СНИМКА 18+

"В жълтата преса се появи твърдение, че поради отслабване приличам на дядка. Не е вярно. По-скоро приличам на бабичка!", написа в типичния си шеговит стил музикантът в профила си в социалната мрежа, а статуса му предизвика много коментари. Разбира се, Дони публикува и актуален фотос, от който става ясно, че е всъщност е в топ форма.

Наскоро Дони и половинката му Нети завършиха съвместния си албум "2020", продуциран от "Вирджиния рекърдс", който се появява 15 години след последния им албум "Този филм".

Дони и Нети празнуват любовта си по уникален начин

Припомняме, че през 2011-та, когато се ражда дъщеричката на артистичното семейство Лилия, Дони и Нети решиха да се оттеглят от музикалната сцена за известно време, а в периода на отсъствие Дони сформира рок бандата "Фондацията", с която в продължение на 7 години реализира околосветско турне на 4 континента: Европа, Северна Америка, Азия и Австралия./show.blitz.bg

Коментирай

Почитател

Почитател 20.07.2020 15:49

Една от малкото интелигентни и красиви български двойки!

Fani

Fani 03.08.2020 9:01

ХА ХА ХА.........

Ценителка

Ценителка 03.08.2020 18:48

И аз съм за!!! Красива жена, нежна и мила! Те си пасват много!Интелигентни хора!Да са живи и здрави !