Дийп Зоун продават колата си за 8 бона СНИМКА

Дийп Зоун продават колата си за 8 бона СНИМКА

Диджей Диан Соло, фронтменът на „Дийп Зоун Проджект“, продава колата, с която бандата пътува по участия през последните години.

Мощното возило от 2003 г. е специално изпълнение, а цената, която искат за него, е 8000 лв. 

„Тъй като автомобилът е музикален, стереосистемата е безкомпромисна, с вграден CD changer. Вярваме, че новият купувач ще получи един страхотен и стабилен автомобил с бутикова стойност“, каза пред „Телеграф“ Диан Савов.

Дидо от „Дийп Зоун“, както го наричат приятелите, призна, че вече има нов автомобил, с който групата се придвижва по участия, но признава, че този много ще му липсва. Шегува се, че вече няма място в гаража за возилото, но е сигурен, че човекът, който купи колата, ще остане много доволен. Обявата за автомобила е пусната още през лятото, а към момента цената е с 1000 лв. по-ниска предпразнично. „Возилото се използва само за транспортиране на групата към концертните им изяви“, се казва в описанието, така че новият собственик ще може да се почувства като звезда в него.

„Дийп Зоун“ имат доста обявени участия до края на годината, но не спират да творят и в студиото. „Нещо много сладко от нас за вас! Скоро ще пуснем още нещо много силно от Златните хитове на България в наша Дийп Зоунска версия. Обичайте се!“, пише Дидо, без да издава името на новия си ремикс. През лятото той направи парчето на Панайот Панайотов „Мижав интерес“, а през септември обиколи България заедно с „Гумени глави“./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 21.11.2022 13:09

Кола, в която некой друг е пърдял не купувам!

Капитан Петко

Капитан Петко 21.11.2022 19:33

Давам 5500!

Anonymous

Anonymous 21.11.2022 20:28

Колата е Е класа, хубава като цяло, но май 8000 са й множко, старичка е вече. И зависи какво значи “хубава муз. уредба” в случая. Поне фирма да беше споменал. А иначе Мерджана си е Мерджан !

Лорда

Лорда 22.11.2022 7:35

Еба ти кенефа.Тряя си луд да дадеш 8 бона за тоя клозет.Ако путето от Дийпзон ми врътно един сФирчок мога им дам 1000 лева.

Гаспачо

Гаспачо 22.11.2022 16:41

Аааааа тез да не са луди ва,тея яко са ги кълвали щъркелите май,за тоз 20год.Мерц 8 бона,щото имал "много яка музика" ,ааа не мерси 3-4 бондака най много и толкоз,ако не да си го пазят там за музеен експонат.