Деян Донков скръцна със зъби в Народния и постави ултиматум

Деян Донков скръцна със зъби в Народния и постави ултиматум

Деян Донков ще играе само с жена си -  бил толкова стресиран и  наплашен от разпространението на вируса, че няма намерение дори да си партнира с по-близки колеги. 

Обяснил на Мариус Донкин, че ще дели сцена единствено с Радина и не желае да репетира в нови спектакли, за да си спести излишни интимности на сцената. Шефът на първата ни сцена приел каприза на една от звездите си и така Донков ще се изявява само в „Любовникът” на Харолд Пинтър в който участва заедно с жена си.

Деян Донков втрещи с признание за гърдите на Радина СНИМКА

Колегите му не са изненадани от неочакваната му реакция, защото Донков никога не е крил, че понякога е подвластен на контрастни душевни състояния. Актьорът от Видин е скачал с парашут от 3500 метра височина, но пък има фобия от земетресения. Няколко пъти дори се среща очи в очи смъртта, пише "Галерия". 

Деян Донков и Радина Кърджилова вдигат сватба до няколко месеца

Още не ходи на училище, когато влиза в моргата, където е майка му, единственият патоанатом във Видин. Пада във варницата  на съседния строеж. Баба му успява да видя ръката му в последния момент която маха на повърхността.  Донков събужда в болницата с тръбички в устата и с ужасния спомен как поглъща вар.

Постепенно се изправи лице в лице със страховете си и се превръща в един от най-големите смелчаци по кейовете и пристанището на Видин. Бъдеща звезда скача от 10-12 метра без да му мигне окото.  Като тийнейджър изтръгва непозната госпожица от лапите на смъртта, когато реката обръща надуваемия дюшек на влюбена двойка.  Момичето започва да се дави, заплита се в мръсотията между шлеповете на Дунав, докато успява да се докопа до косата й.  Приятелите му хвърлят стоманено въже, което хваща с една ръка, а с другата притиска момиче до себе си.Друг тежък момент в живота на Донков е когато разбира че е баща му е болен от рак. По-късно заминава за фестивал в Ню Йорк, но преди да тръгне молил баща си да не умира преди да се сбогуват, и това е последното желание на сина, което полковникът изпълнява. Донков започва да споделя страховете си с Бога и да вярва в неговата намеса, когато с молитви и светена вода от река Йордан спасяват крачето на двумесечния му син Деян-младши от ампутация заради проблеми с костта. Самите ортопеди не могат да повярват в чудото, но то е факт.

Актьорът, който взе диплома и за режисьор, оживява още и в чистилището на грешна диагноза, свързана с подозрения за рак. Всички такива приключения в някаква степен вероятно са разклатили нервите на Донков, макар че той няма нито вид, нито изяви на колебаещ се човек. А докато с Радина бяха затворени с малкия Христо вкъщи заради социалната изолация, започнаха да нижат бижута от мъниста - не само за да ги предлагат в Instagram, но и като успокоение и терапия. Сега Донков удря боксовата круша в новия им апартамент центъра на София, готви се за филм спектакъл по „Камбаната” на нашумелия и много награждаван роман на Недялко Славов./show.blitz.bg

 

Коментирай

negyr

negyr 14.06.2020 17:27

Хайде. И този се взе за цар

Хари

Хари 16.06.2020 20:48

Деяне, с кои протекции си станал актьор? Чеп за зеле не става от теб, но си с претенции!