Д-р Полина Паньова за Beauty Therapy: Благородно дело, което подкрепям!

Д-р Полина Паньова за Beauty Therapy: Благородно дело, което подкрепям!

Д-р Полина Паньова се включи в проекта Beauty Therapy - уеб риалити посветено на жените и по инициатива на Мисис България Мариана Маринова.

Премиерата беше на 9 март в YouTube канала Mariana’s Diary, както и в социалните мрежи. Beauty Therapy представя историите на 4 жени. По време на дванайсетте седмици жените ще се срещнат с различни специалисти в областта на спорта, здравословното хранене и активния начин на живот.

Няма да липсват и естетични процедури. Именно за тях ще се погрижи д-р Полина Паньова, която е главен лекар за България и Европа. „В проекта Beauty Therapy приех да участвам, още преди да ми предложат, колкото и парадоксално да звучи това. Идеята е въплъщение на собствените ми представи и това, което в нашия забързан начин на живот е необходимо. Да се вгледаш в себе си, да намериш време и да направиш живота си по-добър. След дълъг кастинг, избрахме четири жени, които решиха, че освен майки и съпруги искат да бъдат и жени, обичащи себе си. Смятам, че това благородно дело, което заслужава да бъде реализирано”, споделя д-р Полина Паньова.

„Моята роля в Beauty Therapy е като световен лекар на Skin Professional Dead Sea Cosmetic, използвайки уникални по рода си методики да се погрижа професилнално за лицето и тялото на всяка една от дамите в проекта. Освен че те ще получат официални подаръци от компанията, съобразени с типа кожа, в мое лице ще имат консултант по всички въпроси, свързани със здравето и красотата.

Ще направя терапия за дълбока хидратация, медицинско контролирано избелване, лечение на стрии и атрофични белези, както и специални антицелулитни програми. Патентите на компанията отварят много възможности от гледна точка на изморената и дехидратирана кожа . Имаме така наречената терапия за блясък, на червения килим. А резултатите ще бъдат на лице . Следвайте ни и очаквайте горещи промени”, допълва Полина.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър. Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия, след като у нас спечели титлата „Мисис България”./show.blitz.bg

Коментирай