Д-р Паньова дефилира с рокля за цяло състояние и короната от САЩ! СНИМКИ

Д-р Паньова дефилира с рокля за цяло състояние и короната от САЩ! СНИМКИ

Специален гост, лице на колекцията от Кралството, а именно Love Bridal London, бе Д-р Паньова, Мисис България 2018 и Мисис Свят Трансконтинентал 2019.

Полина заблестя в рокля на стойност цяло състояние и бе изненада за вечерта, като се появи с короната от Америка. Дизайнер на колекцията и официален дистрибутор за България, Мариета Петрова. Grand Wedding Expo 2020 се проведе в последния уикенд на януари. Мястото на събитието се преобрази в истинско сватбено царство, отваряйки вратите си за всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Поводът за магическата промяна е авторското сватбено изложение на хотела. Водещ бе Мис България 2003 Елена Тихомирова.

Скоро д-р Полина Паньова украси зимния брой на списание „Сватба”. Красавицата избра да позира със синовете си Любомир и Владимир. Д-р Паньова е една от най-красивите българки. Тя е носителка на титлите Мисис България 2018. През лятото на 2019- а, донесе на България короната от един от най-престижните световни конкурси, „Мисис Свят Трансконтинентал – 2019”, както и награда за най-интелигентна участничка. Преди седмица пък на най-голямото сватбено изложение в България SOFIA WEDDING EXPO 2020, което бе посетено от над 5000 души, освен като модел, д-р Полина Паньова представи и продуктите на най-голямата фирмата за красота и козметика Skin Professional, чийто главен лекар за България е от няколко месеца. Полина Паньова е доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика./show.blitz.bg

Коментирай