COVID-19 покоси наш известен режисьор!

COVID-19 покоси наш известен режисьор!

Режисьорът на "Останалото е пепел " Георги Костов, чиято премиера по кината беше броени дни преди обявяването на извънредното положение в България, проболедува от коронавирус.


"За съжаление , коварният вирус ме покоси буквално за часове ", казва режисьорът, който не е подозирал , че се е заразил .

"Прекарах извънредното положение в абсолютна изолация, с никой не съм се срещал. За моя огромна изненада, въпреки социалната дистанция и всички мерки за сигурност, които спазвам, се разболях тежко за изключително кратко време и прекарах рожденния си и именния си ден на легло. Интересното е, че първите тестове за коронавирус бяха отрицателни и докторите не можаха да диагностицират точно болеста, тъй като имах затруднено дишане, кръвни показатели в норма и
проблемна белодробна картина. Затова ме диагностицираха с бронхит", разказва той. 

И допълва: "Тъй като боледуването ми продължи дълго и на няколко пъти особено вечер ми ставаше изключително зле и получавах пристъпи на задух, реших да се консултирам и с друг доктор, който като ме прегледа и заключи, че по състоянието ми и сипмптомите ми и изследванията, съм прекарал коронавирус". 

Сега той възнамерява да си направи още един тест и да продължи да спазва социална изолация, както и всички мерки за ограничаване на разпространението на вируса, докато не получи потвърждение от докторите, че не е преносител на вируса. 

"Ще използвам времето да се отдам на творческите проекти, които искам да реализирам. Искам само да оздравея скоро, за да мога да ги осъществя . На всички хора пожелавам да бъдат здрави и отговорни ", заключва режисьорът Георги Костов./ show.blitz.bg

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 16.05.2020 12:52

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

хаха

хаха 17.05.2020 16:00

Тоя два теста са му отрицателни,ама той ще си прави докато му излезне някой положителен,изтрещяло племе ей

!?!?!?

!?!?!? 18.05.2020 0:10

И на кого е известен този режисьор?

Dimana

Dimana 18.05.2020 0:44

Търси известност

Иван павлов

Иван павлов 18.05.2020 6:25

Брях брях брях колко интересна статия. Простотия в СМИ отвсякъде.