Бившата на Башар Рахал сподели за страшна болест, от която й окапали косата и кожата

Бившата на Башар Рахал сподели за страшна болест, от която й окапали косата и кожата

Бившата на Башар Рахал - актрисата Райна Караянева, направи скандално признание в ефир за много тежък момент и страшна диагноза. Тежките думи тя сподели по време на участието си в "Черешката на тортата" и накара останалите участници да се хванат за главата от ужас. 

Актрисата, която преди няколко дни показа новия си мъж, е имала сериозни здравословни проблеми и през сълзи разкри подробности. 

Райна е била булемичка и призна, че косата и кожата й са опадали. 

„Нищо не ядях, за да покажа на моите родители, че мога и без храна. Първо бях анорексичка, а после булемичка. По едно време станах 32 кг и изтрих всичките си снимки от мрежата“, разкри Райна.

В един момент тя решила, че не може да продължава повече така. „Започнах да ям всичко, защото осъзнах, че храната те кара да мислиш, кара те да чувстваш и преди всичко да живееш добре“, допълни тя.

Само минути по-късно Райна вече бе на друга вълна.  Повод да видим нейната разкошна усмивка даде Сами Хосни. „Бих искал моята приятелка да ме гледа така, както ти гледаш шампанското“, категоричен беше фитнес инструкторът, когато Милена напълни чашите за наздравица.

Райна едва сдържаше смеха си, а Сами не спираше да флиртува с нея. „Такъв влюбен поглед не бях виждал“, каза още той.

 

Коментирай

........па

........па 27.07.2023 9:05

Болест от пуберски инат...баста.