logo

Биляна Йотовска избяга от студа в родната къща на Фреди Меркюри СНИМКИ

Биляна Йотовска избяга от студа в родната къща на Фреди Меркюри СНИМКИ

Моделът и инфлуенсър Биляна Йотовска се скри от ниските температури в България, като се отправи на екзотично пътешествие към Занзибар. Темпераментната брюнетка, която успя да стисне ръката на Дуейн Джонсън-Скалата на „Мистър Олимпия“ през 2016 г., вече от седмица е в африканската страна, пише "Монитор". 

Особено внимание пък тя обърна на едно от туристическите „съкровища“ на терен, а именно – родната къща на великия Фреди Меркюри, разположена в т.нар. Каменен град. „От 2000 година градът е част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, информира ни Йотовска под серия от фотоси пред превърнатия в музей дом на вокалиста на Queen

За самия имот се смята, че е приютявал семейството на Меркюри, докато малкият Фарук, както е името на звездата по паспорт, бил във ваканция. Смята се, че в другото време бъдещият певец живял в Индия. Когато навършил пълнолетие, изпълнителят на We Are The Champions отново се завърнал за година в Занзибар, преди да отлети за постоянно в Англия.

Да се потопи максимално в бита и културата на локацията – с тази задача пък Йотовска продължава своя десант из региона. Тя не пропусна да се разходи из пазара в Занзибар, като се впусна в приключения и с няколко местни дечица на плажа. „Няма нужда от описание“, казва тя за кадрите си от игрите с малчуганите, а нейни фенове й пожелават съвсем скоро да увеличи и своето семейство с второ включване от щъркела.

10-годишната Никол също се разходи до дома на Фреди Меркюри с майка си и баща си, който дори поля рождения си ден в Занзибар. По повод празника му пък Биляна Йотовска се похвали и с нови душ гелове, част от козметичната й линия. „По този проект работя от доста време и ми коства много усилия. Както знаете, другото ми семейство включва всички вас, моите скъпи приятели и последователи!“, обяви моделът./show.blitz.bg

Коментирай