Биляна Иванова дава заявка за победа в конкурса "Мис Плеймейт 2020"

Биляна Иванова дава заявка за победа в конкурса "Мис Плеймейт 2020"

Сексапилната брюнетка Биляна Иванова се очертава като една от фаворитките за спечелване на конкурса „Miss Playmate 2020“.

Биляна е на 25 години и е родена в град Ловеч, но не е живяла там. Детството си прекарва в едно малко градче до Ловеч, а на 18 години се премества в София.

Красавицата споделя, че участва в конкурса заради силната си любов към предизвикателствата. Тя се определя като доста предизвикателно момиче и именно затова предизвикателството „Мис Плеймейт“ е точно за нея.

Досега в живота си Биляна се е научила да приема и провала като успех, защото те прави по-опитен. Тя мисли, че рано или късно трудът винаги се отплаща, но трябва да си го заслужиш.

„Мис Плеймейт“ не е първият конкурс, в който участва брюнетката. Тя вече им зад гърба си участия не само в конкурси, но и в модни ревюта. Харесва ѝ да е на сцена, а и сцената без съмнение я обича. Девет години е играла народни танци, с които е изваяла тялото си, а сега го поддържа с походи в планината и различни спортове. Обожава разходките, слънцето и чудесната компания. Друго нейно любимо занимание е четенето на книги.

Житейското мото на Биляна е: „Никога не пренебрегвай възможностите за развитие“. Затова тя не спира да работи над себе си и да се усъвършенства. В момента работи в сферата на личностното развитие и усърдно подготвя своя дебютен бизнес проект. Тя е студентка по психология вече втора година. Красавицата споделя, че любимото ѝ качество е самоиронията и го търси във всеки човек около себе си. Смехът според нея е здраве и щастие./show.blitz.bg