Авторката на Чело коте книжки се омъжи на 74 г. СНИМКИ

Авторката на Чело коте книжки се омъжи на 74 г. СНИМКИ

Авторката на любимата детска песен „Чело коте книжки“ – композиторката Дора Драганова се омъжи на 74 г.

Сензационната вест обяви самата тя в профила си във фейсбук, качвайки снимки от сватбата си, състояла се преди ден. Двамата са се разписали в ритуалната зала на Район Средец - Столична община, пише "Телеграф". 

„Имаме удоволствието да съобщим на всички приятели, че след 50 г. мирно /е, не винаги! :))/ съвместно съжителство, вече сме семейство!!!“, заяви булката.

Тя се врече на съседа си Митко, с когото живеят един срещу друг и са гаджета от половин век. А на въпроса защо са чакали толкова време, Драганова отвърна: „Просто чаках женихът първо да се разведе с театър 199! Короната взе че помогна!“. „Честито! Голяма кандърма е падало! Половин век!?? Бъдете здрави и благославени!“, отвърнаха й приятелите в социалните мрежи. Митко е живата история на театър 199 и работи там още от първите сезони като озвучител.

Кумове на музикалното семейство станаха други легенди в бранша – клавирното дуо Зорница и Йосиф Радионови. През 2019 г. те отпразнуваха 20 г. от общия си творчески път, както и порцеланова сватба. Дора Драганова показа и техният подарък, който сигурно не изненадва никой – котето Джуниър.

Сред първите, поздравили младоженците, бяха певиците Нина Светославова, известна като българската Лайза Минели, Румяна Коцева, тромпетистът Венци Благоев, пианистът Йовчо Крушев, драматургът на Сатиричния театър Богдана Костуркова и други. Дора Драганова е дъщеря на композитора Илия Драганов и е ученичка на Парашкев Хаджиев./show.blitz.bg

Коментирай

Митоди

Митоди 01.05.2020 13:52

Митко клати кат нерез нищо че е на 83

Alex

Alex 01.05.2020 22:27

Tо това е хубаво!В края на краищата всеки човек трябва да си има другар,колкото и години да му остават са живее-за това само Господ може да реши.Само "Чело коте..." едва ли го знаят много от компютърните деца,за съжаление!

В заглавието

В заглавието 03.05.2020 1:18

трябвашн да пишат, че е показала koтeтo!