Антон Касабов играе Левски в епична продукция за милиони! (СНИМКИ)

Антон Касабов играе Левски в епична продукция за милиони! (СНИМКИ)

Актьорът и световен шампион по таекуондо Антон Касабов ще влезе в обувките на Апостола на свободата Васил Левски. И още отсега мрежата е в екстаз от приликата между двамата. Под снимките на българина, който от години живее и работи в САЩ, могат да се видят десетки коментари за невероятната му прилика с Левски.

А по-интересното е, че самият той, въпреки че не е търсил умишлено този ефект, винаги е мечтаел да изиграе именно Васил Левски, респектиран и вдъхновен от делото му.

„Няма друг, който да прилича повече на Левски, от теб Антон!”, гласи един от тях. А в друг се казва: „Да не би да си прероденият Левски?! Приличате си, а и си борбен като него”.

„От много отдавна искам да играя Васил Левски… Искам да използвам американската технология, американските филмови умения, за да направя филм за един от най-големите ни и чисти герои”, обяснява пред нас самият Антон, който в момента продуцира няколко филма, но се занимава най-активно с финансирането на проекта си за Левски.

„Проектът за Левски върви добре. Обработваме сценарии, провеждам разговори с инвеститори. Планът е да бъде с по-голям бюджет за България”, сподели още той специално пред народното издание. И добавя, че бюджета за филма ще е „поне 4 милиона лева”!

„За такава епична фигура трябва и епична продукция! Бюджетът ще е около 4 милиона лева! Няма да е лесно, но се надявам патриотични бизнесмени с възможности да помогнат да се осъществи това дело. Във филма нищо няма да бъде спестено от онова, което се е случвало в поробена България по онова време”, безкрайно откровен е още Антон, който никога не е спестявал през какви трудности и лишения е преминал в годините назад, докато успее да се реализира извън пределите на родината си.

„В Лос Анджелис американците ме бутаха напред и вярваха в мен, а българите ме спъваха и ми забиваха нож в гърба. Но аз вярвам, че това се променя и ние ще започнем да се подкрепяме като евреите, италианците и т.н.”, бе споделил преди време Касабов в интервю за „ШОУ”, а днес е един от най-търсените преподаватели по таекуондо в Щатите.

Една от мечтите му е – Холивуд да стъпи в България и мисли да я осъществи именно чрез смелия си проект за Васил Левски, в чиято главна роля играе./show.blitz.bg

Коментирай

НЕЛЯ

НЕЛЯ 20.03.2019 15:03

КАКЪВ КАРАСАВЕЦ,НЕЗЕМНО КРАСИВ Е ТОЗИ КАСАБОВ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.

.....

..... 23.03.2019 19:31

Не само външния вид е важен, Левски не а бил манекен и не го тачим щото е бил убавец.

taka e

taka e 25.03.2019 19:56

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz