logo

Ани Халваджиян: Сънувах, че двамата с Рачков... СНИМКА

Ани Халваджиян: Сънувах, че двамата с Рачков... СНИМКА

Ани Халваджиян е от клана на известната арменска фамилия и в продължение на няколко години се грижи за рекламата на продукциите на Маги и Джуди. Тя не работи вече в "Като две капки вода", но точно преди старта на шоуто е събувала странен сън, в който присъствал и Димитър Рачков. 

Комикът също ще гледа от дивана вкъщи деветия сезон на имитаторското шоу, след като бе сменен с Герасим Георгиев - Геро, тъй като от 7 март ще стартира свое собствено вечерно шоу. 

Подвластна на познатите емоции от минали години, Димитър Рачков нахлу в сънищата на Ани. Тя разказа подробно какво са правили с Рачков и на какво се дължи този странен сън. 

"Сънувах супер сън. Някакъв огромен ресторант, с градини и чудеса, стотици хора наоколо и... аз и Митко танцуваме заедно. Ама то не е някакъв нормален танц, нищо европейско няма в него, никаква цивилизация. Рипаме и се въртим като казаци, страшна енергия и свобода. Не искам да го анализирам, но ми хрумна, че освен желанието ми да танцувам, да се движа, да пътувам, има и още една съвсем буквална връзка: Довечера е стартът на най-чаканото шоу в БГ ефира! И макар вече да не съм част от него, Като две капки вода винаги ще си остане част от мен. На най-добрия екип в телевизията, най-страхотната машина", разказва Халваджиян в своя профил. 

Сезонът стартира доста горещо, а Фики Стораро показа, че не случайно е победител в осмия сезон на шоуто. Брилянтното му превъплъщение в Дони се оцени високо от зрители и жури, а най-слабо бе представянето на Азис./show.blitz.bg

Коментирай

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

http://kameridimitrovgrad.eti.pw 23.02.2021 12:54

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

ОНЧО

ОНЧО 23.02.2021 15:27

КАКВО ИМ Е АРМЕНСКОТО КОГАТО МАЙКА ИМ Е БЪЛГАРКА И СА РОДЕНИ ТУК ? ПОВЕЧЕ МИ МЯЗАТ НА МАНГАЛИ.

До:ОНЧО

До:ОНЧО 24.02.2021 1:58

Ами ,значи сте роднини!

Бай Ху

Бай Ху 24.02.2021 8:33

Като специалист по разчитане на сънища мисля, че арменчето има мерак Рачко Пръдлето да го оноди.

Fire BG

Fire BG 24.02.2021 9:50

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/