Виктория Естефан: Корекциите са начин на живот, а ботоксът е...

Виктория Естефан: Корекциите са начин на живот, а ботоксът е...

На нито един човек, независимо дали е мъж или жена, не му се иска да остарява и непрекъснато се търсят методи за справяне с този процес. Той е необратим, но пък напредналата естетична медицина може да го направи по-поносим и да го отложи във времето. 

За това си говорим с бюти експерта Виктория Естефан в подкаста "Не съм такъв човек", която развенча едни от най-големите митове, свързани с разкрасителните процедури. Признава, че това е скъпо удоволствие, но пък крайният ефект е осезаем. 

Говорим си за отстраняването на двойната брадичка, тъмните кръгове и сенки под очите, оплешивяването при мъжете и поставянето на филъри и ботокс. Категорично се противопостави на твърденията, че ботоксът е нещо лошо и поясни каква всъщност е неговата цел. 

Тя не пропусна възможност да спомене някои от родните звезди, като добър пример отбеляза Лили Иванова. Но пък не толкова добронамерена е към представителките от лекия жанр и признава, че вече й е трудно да ги различи. Говори за пластичните операции на Преслава, Галена, Камелия, Емилия и т.н. 

Цялото видео с Виктория Естефан може да гледате във видеото: 

 

 

Коментирай